Petar Benčina: Ponosan na svoje devojke (foto)

Autor:

03.06.2017 12:16

Foto:

Foto:



Ko kaže da samo mame jedva čekaju da se pohvale slikama svojih beba?

Da i tate to rado čine, potvrdio je glumac Petar Benčina, koji je celom svetu pokazao koliko voli svoju naslednicu Stašu, ali i svoju suprugu, takođe glumicu Tamaru Dragičević.

Mladi bračni par kćerku je dobio početkom decembra, a ovo je prva fotografija na kojoj se lepo vide sve troje.

A o tome kako su se dogovorili oko imena svoje mezimice i kako se mladi glumac snašao u najvažnijoj ulozi u životu - u ulozi oca, Tamara je pričala za magazin "Gloria"

?❤?

Објава коју дели Petar Benčina (@petarbencina) дана 2. Феб 2017. у 11:58 PST

Kad birate ime za dete, nijedno vam nije dovoljno dobro, razmišljate da li je to to, danas vam se dopada jedno, sutra drugo. Neki ljudi veruju da treba smisliti nekoliko imena, pa će vam se pravo ukazati kad vidite bebu. Mi smo vagali između nekoliko predloga, ali kad smo izgovorili Staša, oboje smo shvatili da nam se sviđa. Znali smo da će se tako zvati i pre nego što se rodila, a sad kad je pogledam, vidim da joj u potpunosti odgovara. To nije često ime, blesavo je, interesantno.

More zimi...vrelina! ❤

Објава коју дели Petar Benčina (@petarbencina) дана 13. Феб 2017. у 2:33 PST

Kako se vaš suprug Petar Benčina u ulozi oca, da li je smeo da uzme u ruke Stašu čim ju je ugledao?

Hipnoza! #pretpremijera #hipnozajedneljubavi #duskokovacevic #draganpetrovic #ninajankovic #ivanmihailovic #ukijakovljevic

Објава коју дели Petar Benčina (@petarbencina) дана 16. Дец 2016. у 4:50 PST

Da, uzeo ju je odmah. Možda je i interesantno to što se podjednako dobro snalazimo u poslovima oko bebe. Zajedno je kupamo, izvodimo napolje, i jedva čekamo lepše vreme. On mi najviše pomaže oko nje, ali tu su i bake i tetke. Potpuno mi je prirodno da ga posmatram kao oca, ne mogu da zamislim da je drugačije. I divno je - rekla je zvezda serije "Vojna akademija".

Komentari. (0)

Loading