"Partnerima i prijateljima se mnogo dajem, ali i mnogo tražim zauzvrat": Sofija Juričan o svojoj ulozi u seriji "Istine i laži"

Autor:

01.10.2018 18:28

Foto:

Foto:



Do skoro smo u seriji "Istine i laži" u ulozi psihoterapeuta Vanje gledali Borku Tomović, a u drugoj sezoni u ovoj ulozi se pojavljuje njena koleginica Sofija Juričan.

Tri osnovna pravila lepote Sofije Juričan

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sofija Juričan (@sofijajurican) дана 3. Авг 2018. у 3:29 PDT

Sofija Juričan: Ne jurim trbušnjake ili izgled za kupaći kostim

Mlada glumica otkriva da je na saradnju bila pozvana i pred početak prve sezone, kao i to da je od koleginice Borke odmah tražila savet kada je prošla probna snimanja za novu sezonu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sofija Juričan (@sofijajurican) дана 26. Јун 2018. у 12:17 PDT

Borka Tomović: Aktivna trudnica

-Ljudi su se vezali za Borku i sigurno da je bilo teško ući u njen lik. Opis lika Vanje je po scenariju isti i toga treba da se pridržava svako ko ga igra. Što se tiče fizičkog izgleda i stila, to zavisi od glumca koji tu ulogu stvara i to je ono što svako autentično donosi sa sobom - kaže Sofija za Prvu TV i otkriva šta najviše voli kod svog lika

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sofija Juričan (@sofijajurican) дана 20. Авг 2018. у 1:58 PDT

Borka Tomović: Majstor za šminku i savršenu transformaciju

-Sviđa mi se što je Vanja, kao i svi psihijatri, otvorena, direktna i luckasta. Pripadnici te profesije, pa i glume, imaju mogućnost da budu nonšalantniji i neposredniji. Možda joj je mana to što je malo drama-kvin. Voli da kuka i da je uvek na prvom mestu. Mada, meni je to sve simpatično i zabavno. Vanja je jedan vrlo pozitivan lik i kao takav ima sitne simpatične mane koje me ne nerviraju uopšte.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sofija Juričan (@sofijajurican) дана 9. Јун 2018. у 9:14 PDT

Jelena Gavrilović: U potrazi za adrenalinom

U čemu ste slične?

-Upravo po toj neposrednosti i otvorenosti. Ja sam neko ko ne ume ništa da sakrije. Kada sam srećna ili tužna, to svi znaju. S tim što je Vanja možda otvoreno surova i nekad ne bira reči, ja sam ipak taktičnija i pažljivija. I meni, kao i Vanji, prijatelji su na prvom mestu i obe se maksimalno dajemo i partnerima i prijateljima, i kao takve očekujemo mnogo zauzvrat.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sofija Juričan (@sofijajurican) дана 23. Авг 2018. у 3:05 PDT

Jana Milić Ilić: Mama na neodređeno vreme

Kako ste se uklopili u već dobro formiranu glumačku ekipu? Kako sarađujete sa Janom Ilić, sa kojom imate najveći broj kadrova, kao i sa vašim ljubavnim partnerom u seriji Žarkom Stepanovim?

-Sa njima se znam i pre ove serije. Bilo mi je prijatno već na probnom snimanju. S obzirom na to da smo obe završile FDU, Jana i ja imamo sličan pristup poslu i samim tim nam je lakše. Žarko je strašno neposredan, drag i luckast. Nikada nismo radili zajedno, već se znamo iz pozorišta. Sve više snimam i sa Jelenom Gavrilović koja će mi, a uskoro ćete i videti, postati pacijent - otkriva glumica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Istine i laži (@istineilazi) дана 7. Мај 2018. у 7:13 PDT