Paparaco fotke, porodična drama i novac: Otac Megan Markl ponovo u centru pažnje

Autor:

01.06.2018 13:30

Foto:

Foto:



Ni dve nedelje posle kraljevskog venčanja ne prestaje interesovanje medija za oca Megan Markl, koji je po protokolu ćerku trebao da doprati do oltara, ali je od toga ipak odustao zbog zdravstvenih problema.

Venčanje Megan Markl i princa Harija: Prve fotografije buduće vojvotkinje od Saseksa u venčanici (foto)

Strani mediji sada tvrde da je Tomas Markl odustao od odlaska na svadbu, jer je, navodno, od ćerke pre venčanja tražio novac. Kako navode, Tomas je dva puta kontaktirao Megan, a ona je odbila da mu pomogne.

Ipak, otac vojvotkinje od Saseksa odbacuje takve tvrdnje i kaže da novac nikad nije bio tema njihovih razgovora, ali je za portal TMZ rekao da bi mu ćerka sigurno izašla u susret kada bi to bilo potrebno.

Raskošno venčanje princa Harija i Megan Markl: Kraljevski par zakleo se na večnu ljubav (foto)

Markl je dva dana pre venčanja imao operaciju srca, posle čega se oporavljao od operativnog zahvata, a sledeće nedelje ima zakazanu kontrolu.

Dva dana pred venčanje: Megan Markl podelila tužne vesti

Tomas Markl je u centar pažnje došao nakon što je otkriveno da je u saradnji s paparacom snimio lažne fotografije i za to bio plaćen, posle čega se zbog svog postupka javno izvinio. Jedini član mladine porodice koji je bio na kraljevskom venčanju bila je njena majka Doria Ragland.