Ovom pesmom će nas Tijana Bogićević predstavljati na Evroviziji (video)

Autor:

11.03.2017 18:57

Foto:

Foto:



Tijana Bogićević sa pesmom "In too deep" predstavljaće našu zemlju 11. maja na Evrosonga u Kijevu, a upravo je snimljen i spot za ovu numeru.

Evrosong 2017: Tijana Bogićević predstavnica Srbije

Za pesmu su zaslužni Borislav Milanov, Bo Persson, Johan Alkenas i Lisa An-Mari Linder

Kao autori radili su na mnogim projektima, a na Pesmi Evrovizije su ostvarili značajne uspehe i bili deo tima koji je 2014. godine pobedio na takmičenju sa Končitom Vurst i pesmom “Rise Like a Phoenix”. Autorski su tim numere “If Love Was A Crime”, sa kojom je Bugarska prošle godine osvojila četvrto mesto.

Tokom godina radili su zajedno ili odvojeno na mnogim albumima i sarađivali sa umetnicima kao što su Keli Klarkson, Džon Ledžend, Kajli Minoug, Lejdi Gaga, Džonas braders, Tokio hotel, Meri J. Bljdž, Armin van Buren, Končita Vurst, Džamirokvai…“Lepotica i zver” u novoj verziji Arijane Grande i Džona Ledženda (video)

“Lepotica i zver” u novoj verziji Arijane Grande i Džona Ledženda (video)

Tijana Bogićević trenutno živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama. Već je učestvovala na Pesmi Evrovizije 2011. godine kao prateći vokal, kada je Srbiju predstavljala Nina Radojičić sa pesmom “Čaroban”.

Takmičenje za 62. Pesmu Evrovizije biće održano u Kijevu, Ukrajina. Polufinala su zakazana za 9. i 11. maj, dok je veliko finale 13. maja. Sve tri večeri RTS će emitovati u direktnom prenosu.

Komentari. (0)

Loading