Otac Nataše Bekvalac pod istragom: Luka Lazukić tužio tasta zbog pretnji i porodičnog nasilja

Autor:

03.05.2018 15:52

Foto:

Foto:



Drugo osnovno tužilaštvo dalo je nalog policiji da ispita navode krivične prijave koju je Luka Lazukić podneo protiv oca svoje supruge Nataše Bekvalac, zbog navodnih pretnji i porodičnog nasilja.

Nataša Bekvalac: Drama se nastavlja u sudnici

Lazukić je krivičnu prijavu protiv tasta Dragoljuba Bekvalca podneo preko svojih advokata ubrzo nakon prijave kojom supruga tereti njega za isto krivično delo. Tanjugu je u Drugom osnovnom tužilaštvu rečeno da je dat nalog policiji za prikupljanje podataka i obaveštenja. Nakon izveštaja policije tužilaštvo će odlučiti o daljim koracima povodom prijave.

Nataša Bekvalac prijavila je supruga zbog nasilja jer ju je navodno tukao i naneo lake telesne povrede u noći između 13. i 14. aprila. Lazukiću je Prvi osnovni sud u Beogradu 16. aprila izrekao meru udaljenja iz stana do 30 dana i zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom.

“To što sam video, ne bih nikome poželeo”: Roditelji Nataše Bekvalac o nasilju koje je preživela njihova ćerka

Lazukić je to porekao u izjavama medijima i tvrdio da je supruga napala njega. Tim povodom je podneo i krivičnu prijavu protiv Nataše zbog lažnog prijavljivanja, ali će o toj prijavi Prvo osnovno tužilaštvo, odlučivati nakon okončanja postupka po prijavi za porodično nasilje.

Pored prijava protiv supruge za lažno prijavljivanje i protiv njenog oca, Lazukićevi advokati su podneli i zahtev policiji za određivanje zaštite, tužbu za razvod braka, kao i zahtev Centru za socijalni rad da mu omogući viđanje ćerke koju je Nataša rodila 28. februara.

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić: Pravi uzrok svađe koja se završila nasiljem

Njegovi advokati su saopštili da je Lazukić pokrenuo i niz postupaka protiv medija koji su ga predstavili kao nasilnika, a što on poriče.

Maja Gašić

Autor