Originalno i duhovito: Kako je Sergej čestitao rođendan bratu

Autor:

16.01.2017 13:48

Foto:

Foto:



Sergej Trifunović je neosporno jedan od najšarmantinijih glumaca sa srpske scene a na njegov humor niko ne ostaje ravnodušan. Šale i doskočice koje on napravi se prepričavaju danima, pa ni ne čudi što je na ovako simpatičan način čestitao rođendan, mlađem bratu Banetu.

Aleksandra Erić Duende: Divno mi je u vezi sa Banetom

Sergej je želeo da bude prvi pa je brata pozvao tačno u ponoć  a kako nije uspeo da ga dobije rešio je da se malo našali na njegov račun.

-Papučaru, kad se već ne javljaš u 00:00, onda ovako javno: neka ti je srećan rodjendan. Ljubi te brat- napisao je Sergej pored zanimljive  Banetove fotografije.

A photo posted by Sergej (@serge_truffaud) on Jan 15, 2017 at 4:57pm PST

Bane je jednom prilikom izjavio kako uglavnom ne slavi rođendane, pa je tako čini se bilo i ovoga puta. Ipak, sudeći po Sergejovom komentaru mlađi Trifunović je ponoć dočekao sa svojom lepšom polovinom.

Sergej Trifunović: Škembići su merna jedinica uživanja

Branislav  je već nekoliko meseci u vezi sa članicom dvojca “Akioki”,  Aleksandrom Erić Duende, a nedavno su počeli i da žive zajedno.

Beogradska muzičarka koja se zbog ove ljubavi nalazi u žiži javnosti tvrdi da joj je divno u vezi sa Banetom.

– Sebe nikad nisam doživljavala kao javnu ličnost, pa mi cela ta pažnja koju mediji usmeravaju ka mojoj vezi uopšte ne prija. Ne sviđa mi se etiketa “poznata ličnost” jer danas svako može da bude poznat. Branislav i ja posećujemo gradske događaje i ništa ne krijemo, živimo zajedno i sve je u najboljem redu. I ne znam šta bih više mogla da kažem na tu temu sem da nam je divno, rekla je  nedavno za magazin "Gloria".

Komentari. (0)

Loading