Opuštena, skromna i prirodna: Monika Beluči "održala lekciju" razmaženim svetskim zvezdama

Autor:

23.02.2017 10:37

Foto:

Foto:



Slavna glumica Monika Beluči, zvezda filma "Na mlečnom putu" stiže u petak u Beograd, gde će uveče sa rediteljem Emirom Kusturicom otvoriti 45. Fest.

Kusturica o radu sa Monikom Beluči i Slobodom Mićalović: Pomogle su mi da budem i reditelj i glumac komunista

Italijanska lepotica, kojoj je osim Kusturice u filmu partnerka i Sloboda Mićalović, nije imala posebne zahteve za svoj boravak u srpskoj prestonici, te je organizatorima poslala skromnu rajder listu.

Zvezda novog Kusturičinog filma "Na mlečnom putu" nije zahtevala čak ni luksuzan hotel.

-Monika stiže u petak u Beograd i ceo dan će imati obaveze, tako da joj je bilo nebitno u kom će hotelu da spava. Važno joj je samo da joj smeštaj bude blizu Centra "Sava" kako bi na vreme stigla na premijeru - priča izvor "Informera".

Ipak, lepa Monika koja i u svojoj 53. godini izgleda savršeno, strogo vodi računa o svom zdravlju i ishrani, imala je posebne zahteve kada je hrana u pitanju.

Kusturica pevao na uvce Moniki Beluči

- Monika vodi računa o svojoj liniji, pa uglavnom doručkuje med i maslac i voli dan da započne šoljicom čaja. Organizatori su se potrudili da joj pripreme nekoliko vrsta muslija. U hotelu će je dočekati apartman pun cveća u znak dobrodošlice - otkriva sagovornik.

Jedna od najlepših glumica nije tražila ni da ruča u elitnim beogradskim restoranima.

- Ona je potpuno opuštena. Pre četiri godine je po povratku iz Mećavnika sa ekipom otišla na ćevape u Dobanovce. Ne glumi divu i prirodna je osoba - priča izvor.

Belučijeva će se u Beogradu zadržati samo jedan dan zbog brojnih poslovnih obaveza.

- Već u subotu će napustiti Srbiju. Krivo joj je zbog toga jer je želela da obiđe znamenitosti Beograda, ali mora da ide jer ima mnogo poslovnih angažmana - rekao je izvor.

Monika Beluči otkriva tajnu lepote u pedesetim godinama

Film "Na mlečnom putu" Emira Kusturice imao je svetsku premijeru na prošlogodišnjem festivalu u Veneciji, gde je osvojilo nagradu publike Mladi Zlatni lav.

"Na mlečnom putu" prati priču o životu jednog čoveka u tri različita životna perioda: o vremenu koje je proveo kao srećni mlekadžija tokom rata, opasnim avanturama i romansi sa voljenom ženom i potonjem monaškom životu, kada se osvrće na burnu prošlost - kako svoju, tako i svoje zemlje.

Komentari. (0)

Loading