Opravdala se: Madona odgovorila na kritike zbog spornog govora u čast Arete Frenklin

Autor:

22.08.2018 12:00

Foto:

Foto:



Na kritike da je govor o Areti Frenklin iskoristila da priča o sebi, Madona je na društvenim mrežama odgovorila da nije ni bila pozvana da na manifestaciji oda počast preminuloj pevačici, već da kroz anegdote iz svog života ispriča nešto i o njoj.

Kraljica popa upropastila omaž kraljici soula: Madonin govor na dodeli MTV nagrada razbesneo svet

Govor kraljice popa na dodeli MTV nagrada kojim je, kako se veruje, trebalo da oda počast preminuloj soul zvezdi Areti Frenklin, a koji je ona iskoristila da se priseti početaka svoje karijere, izazvao je negodovanje publike i kritičara i uzburkao društvene mreže.

Kraljica popa se sjajno zabavila: Kad vas “poprska” Madona (foto)

U desetominutnom govoru Madona je samo jednom pomenula pevačicu koja je preminula prošle nedelje u 76. godini i to u anegdoti o tome kako je na jednoj audiciji pevala njenu pesmu i prošla.

MTV video nagrade: Džej Lo zapalila publiku seksi nastupom (video)

Na kritike da je čast da govori o Areti Frenklin iskoristila da priča o sebi, Madona je na instagramu odgovorila da nije ni bila pozvana da na manifestaciji oda počast preminuloj pevačici, već da kroz anegdote iz svog života ispriča nešto i o njoj, prenosi AP.

 

Објава коју дели Madonna (@madonna) дана 21. Авг 2018. у 9:23 PDT

- Samo da razjasnim: Zamolili su me da ispričam neke anegdote iz karijere koje su u vezi sa Aretom Frenklin! Podelila sam deo svog životnog puta i zahvalila Areti što me je inspirisala. Nisam imala nameru da održim počasni govor. To bi bilo nemoguće za dva minuta uz svu buku i gužvu na dodeli nagrada. Nikada ne bih mogla da joj ukažem dužno poštovanje u tom kontekstu i okruženju. Nažalost, većina ne obraća pažnju, a prebrzo sudi. Volim Aretu! - navela je Madona u poruci uz fotografiju na kojoj je sa koleginicom Kamilom Kabeljo, dobitnicom nagrade za spot godine.

Potresna priča o svetski poznatoj balerini inspirisala pevačicu: Madona se vraća filmu

Ipak, svetski mediji ističu da ovo nije prvi put da je Madona upropastila nečiji pomen jer se isto desilo kad je govorila u čast Prinsu 2016. godine i nakon smrti Majkla Džeksona 2009. godine.

Maja Gašić

Autor