Opra Vinfri: Dobro je što nemam decu, ne bih bila dobra majka

Autor:

25.02.2017 18:21

Foto:

Foto:



Voditeljka, glumica i producentkinja Opra Vinfri kaže da ne žali što nikada nije rodila, jer nema strpljenja za decu. Opra i njen partner Stedman Graham zajedno su već 30 godina, ali se nikada nisu venčali niti su dobili decu.

Ove poznate dame odlučile su se na život bez dece

Opra je 2007. godine u Južnoj Africi otvorila Oprah Winfrey Leadership Academy za 172 devojke i tada je objasnila da se upravo zbog toga oseća kao da je majka.

Is there anything better than a freshly picked tomato? #harvestday

A post shared by Oprah (@oprah) on Sep 29, 2016 at 10:00am PDT

-Uradila sam to da im pomognem, a one su unele svetlo u moj život. Kada su ljudi počeli da vrše pritisak da se udam i rodim decu znala sam da nikada neću požaliti što ih nisam imala, jer se osećam kao majka sve dece na svetu. Ljubav ne poznaje granice. Nije važno jeste li rodili dete ili ste ga našli kada je imalo 2, 10 ili 20 godina. Bitno je da je ljubav stvarna i čista. Za mene je to savršeno jer nisam želela decu. Ne bi bila dobra majka, nemam strpljenja - kazala je Opra koja je ranije govorila o bebi koju je izgubila kada je imala samo 14 godina, a kojoj je dala ime Canaan.

Popularna voditeljka je rekla kako je od 9. do 14. godine trpela seksualno zlostavljanje. Radilo se o njenom rođaku, zatim stricu i porodičnom prijatelju.

Dinner Finally! Our house to South Africa to your House.. blesssings?❤️

A post shared by Oprah (@oprah) on Nov 24, 2016 at 5:16pm PST

Opra Vinfri: Milijarderka bez srca

-Odveo me je na sladoled kasnije, krv mi je još curila niz nogu -izjavila je kroz suze u jednoj emisiji dodajući kako joj niko od njene porodice nije verovao kad im je to rekla.

U toj sam emisiji pričala sa ženom koja je bila žrtva zlostavljanja i to me je slomilo. Tek sam tada, a imala sam 36 godina, shvatila da nisam kriva za ono što mi se dogodilo -rekla je kasnije.

Zbog svega toga postala je problematična tinejdžerka. Bežala je iz škole, od kuće i bila promiskuitetna. Ostala je trudna kad je imala 14 godina, ali njen sin je preminuo dve nedelje nakon rođenja. Opra više nikad nije imala decu.

Komentari. (0)

Loading