"Onaj koji ženu nađe, nalazi dobrotu i dobija milost od Boga": Džastin Biber potvrdio veridbu (foto)

Autor:

10.07.2018 09:44

Foto:

Foto:



Vest da je Džastin Biber(24) verio Hejli Boldvin brzinom svetlosti je obišla svet, a popularni muzičar odlučio je da potvrdi pisanja svetskih tabloida i na društvenim mrežama obleodani koliko je srećan zbog odluke da zaprosi tri godine mlađu manekenku.

Romansa na Bahamima: Džastin Biber zaprosio manekenku?

Kanadski pevač objavio je i fotografije sa manekenkom i dobio skoro osam i po miliona lajkova za manje od 24 sata.

Was gonna wait a while to say anything but word travels fast, listen plain and simple Hailey I am soooo in love with everything about you! So committed to spending my life getting to know every single part of you loving you patiently and kindLY. I promise to lead our family with honor and integrity letting Jesus through his Holy Spirit guide us in everything we do and every decision we make. My heart is COMPLETELY and FULLY YOURS and I will ALWAYS put you first! You are the love of my life Hailey Baldwin and I wouldn’t want to spend it with anybody else. You make me so much better and we compliment eachother so well!! Can’t wait for the best season of life yet!. It’s funny because now with you everything seems to make sense! The thing I am most excited for is that my little brother and sister get to see another healthy stable marriage and look for the same!!! Gods timing really is literally perfect, we got engaged on the seventh day of the seventh month, the number seven is the number of spiritual perfection, it’s true GOOGLE IT! Isn’t that nuts? By the way I didn’t plan that, anyways My goodness does feel good to have our future secured! WERE GONNA BE BETTER AT 70 BABY HERE WE GO! “He who finds a wife finds a good thing and obtains FAVOR from the Lord!” This is the year of favor!!!!

Објава коју дели Justin Bieber (@justinbieber) дана 9. Јул 2018. у 3:14 PDT

Džastin Biber: Ne odustaje od stare ljubavi (foto)

-Želeo sam da sačekam neko vreme i da ništa ne pričam, ali kako vesti brzo putuju svetom...Hejli, jakoooo sam zaljubljen u tebe! Jako želim da upoznam svaki deo tebe. Voleću te strpljivo i pažljivo. Obećavam da ću našu porodicu voditi s dostojanstvom i ponosom. Pustiću Isusa i Svetog duha da nas vode u svemu, u svemu što radimo i o čemu odlučujemo. Moje srce je tvoje i uvek ćeš mi biti na prvom mestu. Ti si ljubav mog života Hejli Boldvin i život ne želim da provedem samo s tobom. Činiš me boljim i kompletnim. Jedva čekam da počne najlepši period našeg života. Zanimljivo je i to da mi sada sve ima smisla. A ono oko čega sam najviše uzbuđen je činjenica da će moji mlađi brat i sestra imati prilike da vide zdrav i stabilan brak i da tome streme. Božji tajming je savršen, verili smo se sedmog dana u sedmom mesecu, a broj sedam je broj spiritualne savršenosti. Istina je, proveri na Googlu. Zar to nije ludo?! Nisam ovo planirao, ali Bože moj, kako je divan osećaj kad znaš da je naša budućnost sigurna. Bićemo bolji u sedamdesetim draga! Onaj koji ženu nađe, nalazi dobrotu i dobija milost od Boga. Ovo je ta godina - napisao je Biber uz fotku zaljubljenog para.

Ni lepa ćerka holivudskog glumca Stivena Boldvina (52) nije odolela da sa celim svetom podeli svoju sreću i ljubav prema mladom muzičaru.

-Nisam sigurna čime sam zaslužila ovoliko sreće u životu, ali sam zahvalna Bogu što mi je podario ovu neverovatnu osobu s kojom ću deliti život. Nemam reči da iskažem svoju zahvalnost.

Veridba se, kako su preneli strani mediji, navodno dogodila na Bahamima. Par je, prema priči svedoka, bio u restoranu i plesao salsu, a onda je muzičar kleknuo pred svoju izabranicu i zaprosio je pred svima.