Olga Danilović: Ne igram tenis da bih bila model, već zato što je to moj život

Autor:

29.07.2018 19:14

Foto:

Foto:



Olga Danilović (17) je postala prva teniserka rođena u novom milenijumu koja je osvojila neki WTA turnir, a prva u istoriji još od 1980. godine da je trijumfovala na nekom profesionalnom turniru na koji je upala kao 'srećna gubitnica'.

Olga Danilović – teniska zvezda u usponu: U tati prepoznajem sebe

 

Објава коју дели neda miletic (@nedamiletic) дана 29. Јул 2018. у 9:58 PDT

- Iskreno, nema reči da opišem ovo što osećam. Juče sam rekla da je plasman u finale ono zbog čega živim, a ovom pobedom je sve još bolje rekla je na konferenciji za medije Danilovićeva nakon pobede nad  Anastasijom Potapovom.

Olga Danilović svetska senzacija: Nova teniska zvezda je rođena i dolazi iz Srbije

Upitana za naredne turnire, Danilovićeva je rekla da mora prvo da se odmori.

 

 

- Još ne shvatam šta sam uradila. Treba mi nekoliko dana da se smirim i da shvatim da sam osvojila WTA titulu - rekla je ona.

Olga Danilović ispisala istoriju: Srpska teniserka osvojila prvi WTA turnir (foto)

Ona nije želela da kaže šta je rekla protivnici na kraju meča, već da će to ostati njihova tajna.

Svetski mediji su je već proglasili teniskim čudom, a društvene mreže bruje o njenom uspehu. Ćerka slavnog košarkaškog asa Predraga Danilovića je rekla da se ne bavi društvenim mrežama, kao i da ne čita komentare o sebi.

 

 

- Dobila sam mnogo poruka, ali nisam još stigla svima da odgvorim, a nisam ni obraćala pažnju na društvene mreže. Mama mi je čestitala, njoj sam odgovorila - uz smeh je prokomentarisala

 

 

Još jedan trijumf srpskog tenisa: Olga Danilović pobedila desetu teniserku sveta

Novinare je zanimalo i da li je sada očekuju obaveze prema sponzorima i slikanja, pošto je jedna od lepših teniserki, zbog čega nije model, a Danilovićeva je zahvalila na komplimentima i rekla da o tome ne razmišlja.

Humanost na delu: Olga Danilović novac od nagrade poklanja dečjoj bolnici

 

 

- Ne igram tenis da bih bila model, već zato što je to moj život, hvala vam na komplimentu, ali nikada nisam mislila o tome na taj način - navela je 17-godišnja Srpkinja.

Maja Gašić

Autor