Oduševljen životom na selu: Brat Kejt Midlton zbog milionskih dugova uplovio u novi biznis

Autor:

02.10.2018 22:06

Foto:

Foto:



U hotelu Glen Afrik Lodž, nedaleko od čuvenog Loh Nesa, radi jedno poznato lice koje ste sigurno primetili poslednji put na venčanju princa Harija i Megan Markl. Reč je o 31-godišnjem Džejmsu Midltonu, mlađem bratu vojvotkinje od Kembridža, koji se u Škotsku odselio na poziv Dejvida Metjuza, svekra njegove druge sestre, Pipe Midlton.

Sa sestrom Pipom Midlton

Čini se kako je za mladog Džejmsa ova godina bila itekako loša. Prvo je u februaru prekinuo dugogodišnju vezu sa Donom Er, a potom je propao njegov privatni biznis s personalizovanim kolačićima Bumf, koji je u poslednje tri godine imao gubitak od čak tri miliona funti.

Slavlje u kraljevskoj porodici: Princ Vilijam i Kejt Midlton krstili sina Luisa (foto/video)

U svojoj novoj ulozi Džejms Midlton se snašao odlično, a reči hvale za njega imaju i hotelski gosti, prezadovoljni njegovom uslugom. U jednom intervjuu mlađi brat Kejt Midlton priznao je kako je oduševljen životom na selu i da se preselio sa svoja četiri psa.

Inače, reč je o luksuznom zdanju u kom noćenje košta oko 900 funti po osobi, ali nudi usluge ličnog vozača i prevoza do aerodroma. Osim ovog hotela, porodica Metjuz poseduje kompleks Iden-Rok na ostrvu Sent Barts. Reč je o jednom od najluksuznijih hotela na svetu, koji su posetili i Bijonse, Elton Džon, Bred Pit, kao i Leonardo Dikaprio, a u kom noćenje u najskupljem apartmanu košta neverovatnih 25 hiljada funti.

Nije ljubitelj vežbanja, ali voli da eksperimentiše s hranom: Pravila ishrane Kejt Midlton

U istom intervjuu Džejms Midlton je otkrio koliko ga frustrira "titula" mlađeg brata vojvotkinje od Kembridža, jer je on puno više od toga.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Pippa Middleton-Matthews (@pippamidleton) дана 16. Јул 2017. у 7:37 PDT

-Iako jesam brat vrlo važne osobe, na kraju dana ja sam samo Džejms - rekao je mlađi brat vojvotkinje od Kembridža, koji navodno nije posebno simpatičan samoj kraljici Elizabeti II.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kate Middleton? (@catherine_mountbatten_windsor) дана 15. Јул 2018. у 2:31 PDT

Džejms Midlton je svoj poslovni uzlet započeo nedugo nakon što je odustao od fakulteta u Edinburgu. Uz pozajmicu od ujaka Gerija Goldsmita, u iznosu od 11 hiljada funti, prvo je zamislio da prodaje pribor za izradu kolača preko firme svojih roditelja.

Trudna Pipa Midlton u centru pažnje: Plava haljina o kojoj bruji modni svet (foto)

S tom idejom je doživeo neuspeh pa je otvorio još jednu firmu koja se bavila vinom i proizvodnjom kolača, ali je 2015. godine otkriveno da na računu ima tek 20 funti, a porodica mu je uskočila kako ne bi bankrotirao. Milionski dug navukao je i u poslednjoj firmi koja se bavila proizvodnjom personalizovanih kolačića.