Odnosi u kraljevskoj porodici više nikad neće biti isti: Šta Elizabeta Druga zapravo misli o Megan?

Autor:

28.06.2018 21:00

Foto:

Foto:



Ako je verovati britanskoj štampi, novopečena snaha Megan Markl poremetila je odnose u kraljevskoj porodici. Supruga princa Vilijama i do skoro najomiljenija dama plave krvi - Kejt Midlton moraće da ustupi tron bivšoj glumici. Jer, reklo bi se da 92-godišnja kraljica Elizabeta ima novu omiljenu snahu...

Odabrala miljenicu: Kraljica Elizabeta se ne ponaša isto prema Megan i Kejt (foto)

Megan i kraljica su nedavno posetile grofoviju Češir,  što je bilo prvo njihovo zajedničko putovanje i druženje bez princa Harija. I sudeći po fotografijama, sjajno su se slagale. Megan je navodno impresionirala kraljicu, o čemu je neimenovani izvor govorio za "US Weekly":

- Megan je pokazala da je inteligentna, ljubazna i veoma voljna da uči - rekao je izvor - Kraljici se dopada njena humanost, entuzijazam i spremnost da se uključi u dobrotvorne oragnizacije. Ona poseduje duh i energiju kakve kraljica voli i ceni kod drugih.

Vojvotkinja u odabranom društvu: Prvo putovanje Megan Markl bez princa Harija (foto)

S druge strane i Megan je izgleda očarana bakom svog supruga.

- Kraljica ima sjajan smisao za humor, a upravo je to bilo prvo što ih je zbližilo. Toplina kojom zrači učinila je da se Megan uz nju oseća veoma opušteno - tvrdi izvor.

Dar dostojan kraljice: Šta je Elizabeta poklonila omiljenom unuku za venčanje (foto)

I, mada bi po svoj logici bivša američka glumica (koja je pri tome i razvedena), trebalo da bude u kraljičinoj nemilosti, čini se da je svojom ljupokošću i prirodnošću, Megan ipak osvojila Elizabetu.

 

 

Maja Gašić

Autor