Od tajnog venčanja do razvoda: Merima Njegomir nije izdržala pritisak

Autor:

12.09.2016 22:18

Foto:

Foto:



Merima Njegomir razvela sa od  Dragoljuba Markovića nakon godinu dana braka. Urednica narodnih redakcija muzičke produkcije RTS i PGP iselila se iz kuće u kojoj je godinu i po dana živela s Markovićem i vratila se u svoj stan u centru prestonice.

- Samo najbliži prijatelji i porodica znaju da Merima i Dragoljub više nisu zajedno. Njihova ljubavna priča bila je kao iz bajke, a nedavno je odjednom sve krenulo nizbrdo. Iako je puna razumevanja, pevačica više nije mogla da podnese pritisak kojem je Dragoljuba izložila bivša žena Ljiljana, koja mu je uzela i poslednji dinar. Ispraznila mu je račune i svih devet stanova prebacila u vlasništvo njihove ćerke. Često je bio nervozan, pa su svađe u kući bivale sve učestalije. Merimi je pukao film, pa je pre mesec dana pokupila stvari i otišla iz Dragoljubove vile u Surčinu. - otkrio je dobro obavešten izvor za Kurir.

- Tačno je da Dragoljub i ja više nismo zajedno. To je sve što želim da kažem - potvrdila je pevačica, koja se za Markovića udala u tajnosti prošle godine.

Merima Njegomir je majka četvoro dece - Ljubice (36), Milice (33), Jelene (31) i Marka (29).   Dragoljub iz braka sa bivšom suprugom Ljiljanom ima samo jednu ćerku

Komentari. (0)

Loading