Ocu je bila najveća podrška: Preminula ćerka Bila Kozbija

Autor:

27.02.2018 09:33

Foto:

Foto:



Ensa Kozbi, ćerka popularnog glumca Bila Kozbija, umrla je u 44 godine. na porodičnom imanju u Masačusetsu, javljaju američki mediji.

Preti mu zatvor: Bil Kozbi unajmio advokata koji je oslobodio Majkla Džeksona i Majka Tajsona

Iako uzrok smrti još nije poznat, zna se da je Ensa imala brojne zdravstvene tegobe, a neki nagađaju i da je čekala trensplantaciju bubrega.

Ensa sa ocem

Ensa je imala manju ulogu u čuvenom "Kozbi šou", a radila je kao instruktorka joge u studiju nekoliko kilometara udaljenom od velikog imanja porodice Kozbi na kojem je i umrla.

Ensa je drugo dete Bila i Kamile Kozbi, a osim nje, par ima još troje dece: Eriku (52), Erin (51) i Evina (41). Prvi sin Kozbijevih, Enis, ubijen je 1997. kad mu je bilo 27 godina, prilikom pokušaja otmice automobila u Los Angelesu.

Ensa se nije puno eksponirala u javnosti, a zna se tek da se 2013. udala za Martina Meklina, da je imala jedno dete iz prethodne veze, dok je njen muž imao četvoro dece iz prethodnih veza.

Iako nije volela svetla reflektora i medije, Ensa je stala u obranu svoga oca optuženog za seksualno uznemiravanje brojnih žena.

Bil Kozbi

- Volim privatnost i odabrala sam miran život. Ali, zbog moje dece, rođaka i oca ne mogu više samo mirno da sedim. Optužbe protiv moga oca su pristrasne, a kad je pokušao da se brani ponovno je tužen na građanskom sudu. Optužbe su postajale sve strašnije i reputacija moga oca je sve više propadala, a njegov legendarni rad odbačen je bez ikakvih dokaza - rekla je u jednom od retkih medijskih nastupa, s prenosi Jutarnji.

Priča Bila Kozbija: Gde je istina, šezdeset žena traži pravdu

- Čvrsto verujem da je moj otac nevin i mislim da je rasizam u celoj priči odigrao veliku ulogu. Moj otac je javno linčovan u medijima. Moja porodica, moja kći, moji rođaci morali su bespomoćno stajati sa strane i to gledati. Bili su svedoci dvostrukom standardu kad pokušavajući da zaštitite prava jednog čoveka oduzmete prava drugom. Izložiti nevinu decu takvim optužbama protiv nekoga koga vole i ko je prema njima bio jako dobar, više je nego okrutno - izjavila je.

Ensa Kozbi biće sahranjena na imanju Kozbijevih, baš kao i njen brat Enis.

Ensa se pojavila u jednoj epizodi popularnog "Cosby Showa" (u crnoj majici i narandžastim pantalonama):