Noviteti u trećoj sezoni "Ubica mog oca": Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić ponovo dele kadar

Autor:

28.05.2018 11:15

Foto:

Foto:



Upravo se snima treća sezona serije koja je oborila sve rekorde po gledanosti – “Ubice mog oca”. Publika željno iščekuje da vidi šta će biti glavni zaplet u novoj sezoni, a inspektor Jakovljević  (Vuk Kostić) i Mirko Pavlović (Marko Janketić) će se baviti i starim slučajevima.

Ko će zameniti Nebojšu Glogovca u “Ubicama mog oca”?

 

Centralna priča je novi slučaj ubistva uglednog lekara, koji ide u nekoliko pravaca sa neočekivanim preokretom na kraju. Paralelno, odvija se veliki rat između narko-klanova oko borbe za prevlast na tržištu droge. Kako je su kreatori serije najavili, Aleksandar će saznati i bolnu istinu vezano za ubistvo njegovog oca Mileta, nekadašnjeg načelnika odeljenja za narkotike.

- Biće jako dinamična, jako zanimljiva, i biće jako puno iznenađenja prema kraju. Akcenat ove sezone je na ratu klanova i to je osnovno. A na kraju, malo više prilazimo istni ko je ubio Vukovog oca, ko stoji iza toga, jer imamo još naredne sezone, tako da će to razrešenje verovatno biti u četvrtoj tek - rekao je reditelj Predrag Antonijević.

 

A pored novih slučajeva, treća sezona donosi i neke nove, ali i vraća stare likove. Lik Jovana Despotovića koga je u seriji tumačio Nebojša Glogovac, igraće glumac Boris Pingović, Nebojšin prijatelj i kolega sa klase.

Bolna prošlost kuca na vrata: Šta nas očekuje u trećoj sezoni “Ubica mog oca”

Ekipi se ove sezone pridružio se i Radoš Bajić, a igraće tasta od Marka Janketića i kao penzionisano vojno lice imaće važnu ulogu u trećem delu serije.

U "Ubice" se vraća Jelisaveta Orašanin, koja je u prvoj sezoni tumačila lik Tijane Popović.

Jelisaveta Orašanin: Kad se oduži dan na snimanju (foto)

 

 

- Tijana se vraća. U prethodnoj sezoni imala sam jedan snimajući dan i sve je bilo skoncentrisano na ove druge slučajeve. Tako da su još od starta, kada se pisala ova treća sezona, znalo se da se dosta tih likova vraća, dosta će se toga desiti - otkrila je Jelisaveta.

Maja Gašić

Autor