Novi album - stari hitovi: Kako zvuče "Abine" pesme kad ih izvodi Šer (video)

Autor:

11.08.2018 12:33

Foto:

Foto:



Kako će izgledati njen album na kojem će se naći samo pesme švedske grupe Abba, Šer je pokazala prvom obradom – "Gimme! Gimme! Gimme!".

Објава коју дели Cher (@thepopgoddess) дана 17. Јул 2018. у 9:15 PDT

Bilbord nagrade: Muzička ikona Šer je zvezda večeri (foto)

Posle pet i po decenija na muzičkoj sceni, pop diva publici će ponuditi jedinstveno izdanje - obrade pesama koje svet odlično zna i nesmanjenim intenzitetom voli, između ostalog i zahvaljujući filmovima Venčanje bez mladoženje, Mama mija! i Mama mija! Idemo ponovo!.

Објава коју дели Cher (@cher) дана 20. Јул 2018. у 3:47 PDT

Ikona pop muzike glumi u nastavku mjuzikla Mama mija!, što je prema oceni mnogih, i bio okidač za ovakav poslovni potez slavne Amerikanke. U filmu je izvela numeru Fernando, a sada obožavaocima nudi svoju verziju hita Gimme! Gimme! Gimme (A Man After Midnight).

Album će se zvati Dancing Queen, a u prodaji će biti 28. septembra, prenosi rts.

Šer o tajni dobrog izgleda i u osmoj deceniji: Prilično sam stroga, ne pijem, ne pušim, ne drogiram se

-Nakon što sam (u filmu) otpevala pesmu Fernando, pomislila sam da bi bilo baš zabavno napraviti album sa obradama 'Abinih' pesama, pa sam to i uradila - objasnila je čuvena pevačica.

Šer je album snimala u Londonu i Los Anđelesu, a otpevala je 10 hitova legendarne švedske grupe. Na spisku su, osim pomenutih Fernando i Gimme! Gimme! Gimme!, i SOS, Waterloo...