Novak spreman za Rolan Garos, Jelena i deca uživaju daleko od gradske buke: Lepo je kada se čovek udalji ponekad... (foto)

Autor:

26.05.2019 10:55

Foto:

Foto:



Drugi gren slem teniski turnir u sezoni, otvoreni šampionat Francuske, počinje danas u Parizu, a prvog dana na teren izaći će troje srpskih predstavnika.

Divan gest srpskog šampiona: Šta je Nole uradio na svoj 32. rođendan (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Last practice before the storm of @rolandgarros 2019 #keepdigging

Објава коју дели Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) дана 25. Мај 2019. у 11:20 PDT

Novak i Marko Đoković: Trijumf bratske ljubavi

Janko Tipsarević igraće protiv Bugarina Grigora Dimitrova, Laslo Đere će na megdan Špancu Albertu Ramosu-Vinjolasu, dok će Ivana Jorović odmeriti snage protiv Amerikanke Dženifer Brejdi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Laslo Djere (@lacidj_95) дана 12. Мај 2019. у 7:48 PDT

Borba titana: Đoković poražen u finalu Rima, iskrene čestitke Rafi

Najbolji teniser sveta Novak Đoković koji u Parizu želi da postane vlasnik sve četiri najveće titule i osvoji 16. gren slem u karijeri na teren izlazi u ponedeljak.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 23. Мај 2019. у 10:00 PDT

Srpski teniser u francusku prestonicu stigao je sa porodicom i dok se Nole vredno priprema pred svoj prvi meč na Rolan Garosu, njegova supruga Jelena uživa sa decom u prirodnim lepotama Pariza, a svoje utiske podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 6. Мар 2019. у 9:01 PST

Tara raznežila mamu: Jelena Đoković ponosna na svoju devojčicu (foto)

-Ćao svima iz Pariza! Svi smo na okupu i spremni da budemo uz taticu. Lepo je što i ovde imamo kutak u prirodi da se opustimo, jer Pariz ume da bude vrlo lud u ovom periodu godine. Nadam se da ste svi dobro, ne javljam vam se često zato što jako uživam u ovom mom detoxu od društvenih mreža. Lepo je kada se čovek udalji ponekad - napisala je Noletova supruga uz romantičnu fotografiju iz francuske prestonice.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Hello from Paris! We are all here to support daddy on his new adventure. ?‍?‍?‍?Nice to have a calm place in the nature in this busy city,too! ?‍♀️Hope you are all well, sorry for not being in touch more but I am enjoying my social media detox. Feels good to be off the grid ?❤️? Ćao svima iz Pariza! Svi smo na okupu i spremni da budemo uz taticu. Lepo je što i ovde imamo kutak u prirodi da se opustimo, jer Pariz ume da bude vrlo lud u ovom periodu godine. Nadam se da ste svi dobro, ne javljam vam se često zato što jako uživam u ovom mom detoxu od društvenih mreža. Lepo je kada se čovek udalji ponekad ?❤️?

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 25. Мај 2019. у 1:52 PDT

Ukupni nagradni fond Rolan Garosa iznosi 44.661.000 evra.