Novak bez finala u Dohi: Dobio sam ono što sam hteo, okrećem novi list i idemo dalje

Autor:

04.01.2019 19:50

Foto:

Foto:



Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale turnira u Dohi, pošto je večeras izgubio od Španca Roberta Bautiste Aguta sa 3:6, 7:6 (8:6), 6:4.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic Fan Club (@novakfanclub) дана 3. Јан 2019. у 12:48 PST

- Osetio sam da kontrolišem meč, ali je na 4:3 on preokrenuo. Jednostavno, tada sam izgubio fokus, propustio šansu, a on je odigrao najbolje. U trećem setu je udarao čisto i dobro loptice, pa je na kraju pobedio. Odlično je igrao i čestitam mu na trijumfu - rekao je Novak nakon poraza i dodao da nije razočaran i da je "uzeo" to po šta je došao.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic Fan Club (@novakfanclub) дана 3. Јан 2019. у 8:53 PST

Jelena Đoković: 365 dana velike ljubavi i sreće u jednoj fotografiji (foto)

- Istina je da nisam bio baš najsvežiji, ali ovde sam dobio ono što sam hteo. A hteo sam što više mečeva kako bih se spremio za Australijan open. To je to, izgubio sam, okrećem novi list i idemo dalje.

Novak Đoković u Dohi: Odora šeika i konstruktivni razgovori s kamilom (video)

Na pitanje da li je bio emotivno ispražnjen posle poraza u dublu sa bratom Markom, za koji je rekao da je jedan od najtežih poraza u njegovoj karijeri, Novak je kazao.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 2. Јан 2019. у 11:31 PST

- Ne, sasvim sam dobro. Bio je ovo težak turnir za mene, ali ponavljam Bautista je odigrao odlično. Naravno, igrao sam sa svojim bratom u dublu, a kada igram sa njim, onda je briga oko svega veća. Međutim, mislim da ništa od toga nije bilo presudno, već samo to što je Bautista u ključnim trenucima bio bolji. Mislio sam da sam uspostavio kontrolu meča, ali on je bio koncentrisaniji i pobedio. Radujem se tome što ću imati nekoliko dana da se odmorim, dobro treniram i pripremim se za Australijan open.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 15. Нов 2018. у 10:45 PST

Španac Agut će u finalu u Dohi igrati protiv pobednika drugog polufinala, u kojem se sastaju Čeh Tomaš Berdih i Italijan Marko Čekinato.

Andre Agasi: Tenis je bolji sa Novakom na vrhu

Turnir u Dohi igra se za nagradni fond od 1.313.215 dolara.