Nova ljubav krunisana brakom: Milica Majstorović izgovorila sudbonosno DA (foto)

Autor:

05.02.2019 19:15

Foto:

Foto:



Kragujevčanka Milica Majstorović (30) koja je popularnost stekla učešćem u muzičkom takmičenju "Operacija Trijumf", a kasnije se posvetila glumi, zaokružila je ljubavnu priču sa izabranikom Đorđem Lazovićem na najlepši način. Atraktivna crnka koja je u seriji “Nemanjići – rađanje kraljevine” tumačila lik Jefimije, izgovorila je sudbonosna "da" nakon svega nekoliko meseci veze.

Milica Majstorović: Ono što je bilo u prošlosti, tamo treba i da ostane

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje Lazovic (@djordje.91) on Jan 4, 2019 at 12:31pm PST

Fotografije sa veridbe i venčanja par je nedavno podelio na društvenim mrežama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje Lazovic (@djordje.91) on Jan 20, 2019 at 3:48pm PST

Još u martu prošle godine, Milica je u intervjuu za Gloriju pričala o privatnim problema s početka karijere, a zbog kojih se potpuno povukla iz javnosti.

– Život me je naučio da ćutim i radim. To se pokazalo ispravnim, i evo me, tu sam. Ovaj put onako kako sam to oduvek želela. A ono što je bilo u prošlosti, tamo treba i da ostane.

Kako je tada otkrila, sve što je bilo loše, ostavila je u prošlosti i u potpunosti se posvetila novoj strasti, glumi. Jedino što joj je nedostajalo, bila je ljubav.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje Lazovic (@djordje.91) on Jan 16, 2019 at 12:07pm PST

- Taj ko treba sigurno će doći kad bude vreme. Kod mene sve ide iz krajnosti u krajnost. Uostalom, kad si mlad, sve je drugačije. Lakše se zaljubljuješ, sve pršti, emocije te nose, što si stariji, to se malo drugačije odvija. Trenutno se trudim da uživam u ovome što imam i da budem zahvalna na tome - izjavila je Milica tada, ne sluteći da će joj se za vrlo kratko vreme desiti velika ljubav.

Maja Gašić

Autor