Nov početak u Novoj godini: Hale Beri i zvanično razvedena

Autor:

04.01.2017 18:31

Foto:

Foto:



Oskarovka Hale Beri je u Novu godinu ušla kao razvedena žena pošto je njen brak sa Olivjeom Martinezom i zakonski okončan.

Kako prenosi RadarOnline Hale i Martinez su svoj ne tako prijatan razvod najzad okončali 29 decembra prošle godine, kada je sudija konačno potpisao papire i ozvaničio razvod.

Beri, 50, i Martinez, 50, će prema dokumentima, imati zajedničko starateljstvo nad njihovim trogodišnjim sinom Mateom.

- Pristajemo na dogovor sa drugom stranom oko zajedničkog starateljstva, imajući u vidu najbolji interes deteta - stoji u izjavi koju su potpisali bivši supružnici.

Hale i Olivije iz doba ljubavi

Oni nisu otkrili detaleje oko rasporeda poseta.

- Da bi zaštitili privatnost obe strane u parnici, a na njihov zahtev, nisu postavljeni utvrđeni termini poseta u dokumentaciji - navodi se u dokumentima.

Beri je izjavila da je sudiju zamolila da njen brak i zvanično bude okončan 1. januara ove godine, zbog zajedničkih nerešenih obaveza i poslova, a kao razlog podnošenja zahteva za razvod je navela "nepomirljive razlike" između nje i Martineza.

Što se tiče imovine, prema papirima još uvek nije izršena podela, a glumica je nedavno izjavila.

- Nikada se nisam bolje osećala. Najsrećnija sam kada sam sa decom - priznala je lepa oskarovka.

Beri je sa francuskim kolegom bila nekoliko godina u braku a par ima trogodišnjeg sina. Ćerku Nalu je dobila iz veze sa manekenom Gabrijelom Orbijem.

Komentari. (0)

Loading