Njena smrt je šokirala Indiju: Infarkt nije uzrok smrti bolivudske zvezde

Autor:

26.02.2018 16:28

Foto:

Foto:



Indijska glumica Šridevi Kapur je iznenada preminula juče u Dubaiju, gde je bila na venčanju svog nećaka, a njena smrt šokirala je Bolivud.

Nakon prvih informacija da je jedna od najpoznatijih bolivudskih glumica preminula od infarkta, danas su stigli prvi obdukcioni nalazi koji demantuju ovu vest.

Pedesetčetvorogodišnja indijska superzvezda juče je pronađena mrtva u sobi hotela u Dubaiju, gde je bila na venčanju svog nećaka.

Prvobitna informacija da je preminula od infarkta ispostavila se kao netačna, a izveštaj patologa navodi da je Šridevi Kapur izgubila svest u kadi i da se potom udavila.

Tek kada nalaz obdukcije bude objavljen u celosti, biće jasno da li uopšte postoji veza između prvobitnih izveštaja o srčanom udaru i zvaničnih tvrdnji da se radi o "slučajnom davljenju".

Smrt filmske zvezde šokirala je Indiju, a veliki broj bolivudskih glumaca, sportista i visokih državnih funkcionera izrazili su saučešće porodici i žal za gubitkom jedne od najpoznatijih glumica.

Šridevi, koja je karijeru započela kada je imala četiri godine, snimila je više od 150 filmova, a vest o njenoj smrti je šokirala Indiju.

Glumica je sa suprugom i ćerkom bila na svadbi svog nećaka Mohita Marvaha u Dubaiju.