Nikola Rokvić i Bojana Barović: Ako Bog da, za godinu dana ćemo dobiti drugo dete

Autor:

02.03.2017 09:59

Foto:

Foto:



Pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni.

Nikola i Bojana su pre šest meseci dobili ćerkicu Leonu, a na društvenim mrežama često objavljuju fotografije iz svakodnevnog života na kojima se vidi da, uprkos tom ešto su poznati, žive “kao sav običan svet”.

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Jan 22, 2017 at 4:42am PST


Bojana Barović i Nikola Rokvić: Ćerku uspavljujemo zvukom fena

Atraktivna Bojana je uzburkala javnost kada je na Instagramu objavila fotografiju kako u frizerskom salonu doji ćerkicu. Ovim činom je pokrenula lavinu komentara na temu dojenja u javnosti, i dok je solidan broj onih koji je podržavaju, iznenađujuće je koliko je onih koji je osuđuju.

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Jan 11, 2017 at 9:29am PST

Slučaj Bojane Barović je podelio Srbiju, a evo koje svetske zvezde doje u javnosti

Bez obzira na "zle jezike", par uživa u skakom trenutku sa svojom mezimicom, a izgleda da u narednih godinu dana planiraju da prošire svoju tročlanu porodicu.

- Ako Bog da, za godinu dana ćemo dobiti drugo dete - izjavio je Nikola, dodajući da se nada da će drugo dete da liči na njega, jer je Leona ista majka.

?

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Nov 19, 2016 at 6:18am PST


Veliku pomoć i podršku pruža im porodica, a kako je Bojana svojevremeno ispričala u emisiji "150" minuta na Prvoj TV, najjlepše je u krugu porodice.

Bojana Barović o porodici Rokvić: Najlepše je kad smo svi zajedno

- Provodimo sve veće praznike zajedno, rođendane, a i pored toga se često okupljamo, pogotovo otkako su došla deca. Mi možda delujemo kao porodica koja se bavi javnim poslom i da dosta izlazimo, ali istina je da se najbolje osećamo na porodičnim okupljanjima, u udobnosti doma.


Upravo zbog toga i činjenice da je Leona još uvek mala, par još uvek ne planira da se vrati u Ameriku što je manekenka otkrila u emisiji "Ekskluziv" na Pinku.

- Ostajemo ovde jer je beba još mala da bismo je izlagali dugim putovanjima do Amerike. Već je prošla kroz jedno kad smo dolazili, ne bismo da je stresiramo. A i ako što je Nikola rekao, pokrećemo neke poslove ovde. Sve je to i dalje u pripremi.

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Jul 28, 2016 at 2:54pm PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading