Nik Džonas nikad nije bio cicija: Prijanka Čopra dobila specijalni poklon od muža (foto)

Autor:

13.03.2019 16:54

Foto:

Foto:



Muzičar Nik Džonas i bivša mis sveta Prijanka Čopra početkom decembra prošle godine u prisustvu porodica i prijatelja venčali su se u Indiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on Feb 25, 2019 at 3:46pm PST

Glamurozno venčanje po tradicionalnim običajima: Prijanka Čopra i Nik Džonas zakleli se na večnu ljubav (foto)

Posle raskošnog venčanja mladi bračni par je novogodišnje praznike dočekao u Švajcarskoj sa Nikovom braćom, a zatim su se Prijanka i njen suprug uputili na medeni mesec na tople Karibe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on Jan 11, 2019 at 10:07am PST

Zlato i dijamanti za mladu: Majka Nika Džonasa Prijanki poklonila raskošan nakit

Da je zaljubljen kao i prvog dana mladi muzičar potvrđuje svojoj izabranici svakoga dana raznim iznenađenjima, a sada je lepu Prianku ostavio bez daha poklonom o kome svi pričaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on Mar 12, 2019 at 3:39pm PDT

Prijanka Čopra i Nik Džonas: Medeni mesec na toplim Karibima (foto)

On je svojoj supruzi poklonio novi Mercedes i na taj način je želio da proslavi uspeh svoje nove pesme. Nik joj je poklonio Mercedes Maybach, čija se vrednost procenjuje na približno 200 hiljada dolara.

 

View this post on Instagram

 

When the hubby goes number one.. the wifey gets a @maybach !! Introducing.. Extra Chopra Jonas.. haha .. I love you baby!! Yaaay! Best husband ever.. @nickjonas ?❤️?

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on Mar 12, 2019 at 5:07pm PDT

- Kada muž stigne na broj jedan, supruga dobija Maybach! Predstavljam vam... ekstra Čopra Džonas. Volim te, ljubavi. Najbolji muž - napisala je presrećna manekenka na svom Instagram profilu u opisu fotografije na kojoj ona i Nik poziraju ispred novog automobila.

Dame imaju glavnu ulogu: Nik Džonas snimio novu pesmu, Prijanka Čopra u spotu svog supruga (video)

Prijanka je nedavno bila u Indiji, a pri povratku u SAD zatekla je muževljevu pesmu "Sucker" na prvom mestu Billboard Hot 100 liste. Nik je pesmu snimio sa svojom braćom i tako ozvaničio njihovo novo okupljanje. Trojica Džonasa su za potrebe snimanja spota okupili svoje lepše polovine, tako da je Prijanka, kako neki smatraju, u dobroj meri zaslužna za uspeh ovog video spota.