Nije više tajna: Otkriveno kog su pola blizanci Džordža i Amal Kluni

Autor:

14.02.2017 13:02

Foto:

Foto:



Vest da Amal i Džordž Kluni očekuju bliznace, oduševio je ne samo njihove prijatelje iz sveta filma, već i sve obožavatelje ovog elegantnog para.

Stigle radosne vesti iz bliskog okruženja Amal Kluni

Trudnoća britanske advokatice za ljudska prava, dugo je čuvana u tajnosti, a nakon što je razotkrivena, usledile su nove spekulacije - kog pola su blizanci?

A sada je i ta tajna razotkrivena. Kako prenosi američki portal "Radar Online", osoba koja je sa javnošću podelila ovu vest je upravo Džordžova mama - Nina Kluni.

- Biće od svakog po jedno! Da, dečak i devojčica! Tako su mi rekli - oduševljeno je ispričala ponosna baka i dodala -  Kako čudesno! Moj suprug i ja smo neverovatno uzbuđeni!

Amal i Džordž Kluni čekaju blizance, a šta zapravo o snajki misli njegova mama?

Nina je dodala i da će njen sin, koji je važio za ozloglašenog neženju sve dok nije upoznao Amal, imati dosta toga da nauči kako bi bio spreman za bebe. Džordžova sestra Adelija već ima dvoje odrasle dece - jedno od 20 i jedno od 25, tako da popularni glumac poprilično kaska za njom...

Nina je otkrila i da su Klunijevi izabrali imena za bebe, ali nije htela da ih otkrije jer je to njihova privatna stvar.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading