Nezaboravna rođendanska čestitka: Prepuna Arena pevala Lepoj Breni (foto/video)

Autor:

21.10.2018 10:24

Foto:

Foto:



Lepa Brena proslavila je sinoć 35 godina karijere i 58. rođendan u do poslednjeg mesta popunjenoj Štark Areni. Dvadeset hiljada fanova pevalo je sa Brenom koja im je priredila nezaboravno veče uz spektakularni muzičko-scenski performans.

Kroz 35 godina karijere otpevala je brojne hitove i bio je težak zadatak odabrati kojih 60 pesama staviti na repertoar, ali i pripremiti sve vizuelne, koreografske i scenske detalje.

Najpopularnija folk pevačica sa prostora bivše Jugoslavije okupila je publiku iz čitavog regiona, a nezaboravna rođendanska žurka okupila je mnoga poznata imena, među kojima su Jovana i Željko Joksimović, Marija Šerifović, iz Sarajeva je na koncert stigla Branka Sovrlić, Jovana Nikolić Mišković, sportske legende Dejan Tomašević i Predrag Mijatović, Saša Milošević Mare sa suprugom Ksenijom, Mlađan Dinkić, Snežana Đurišić, glumac Aleksandar Radojičić,... 

Koncert je otvorila novim numerama “Boliš i ne prolaziš” i “Snažna žena”, a onda su usledili hitovi “Grad”, “Kao nova“, "Zar je važno da l’ se peva ili pjeva”, “Mače moje”...."Jugoslovenka" i naravno nezaboravne pesme "Luda za tobom”, “Ti si moj greh”, “Robinja”, “Čik pogodi”, “Čačak”, “Duge noge”,“Sanjam”...

Osim dve bine i piste duge 22 metra, vizualnih sadržaja kakve kod nas do sada niko nije imao, najpopularnija pevačica u regionu, na sceni je imala i posebne efekte koji čine svaki spektakl sa njenim potpisom.

Kako je otkrila pred nastup, Brena je jedva čekala da zapeva pred publikom, jer je scenario, kako je rekla, godinu dana razrađivala sa svojim kreativnim timom, a dva koncerta koje je spremila u Beogradu prilika je da se nakloni publici iz svih delova sveta koji je vole i prate sve ove godine.

Tokom izvođenja pesme "Ja nemam drugi dom" na scenu je izašla cela porodica Živojinović i pevala sa Brenom, što je pozdravljeno gronoglasnim aplauzom.

- Taman sam mislila da će ovo biti moj oproštajni koncert, mada sada ne znam. Znate da na sedam godina održavam koncert, videćemo za narednih sedam - rekla je Brena.

Nije izostala ni rođendanska pesmu za slavljenicu, koja je horski otpevana uz mnogo emocija, dobre energije.... i suza koje Brena nije mogala da sakrije...

I večeras, kako je obećala, Brena i njena publika ponovo će uživati u Štark Areni, na drugom rođendanskom koncertu.