Neustrašivi Vil Smit: Ispunjenje "ludog" sna nakon 20 godina (video)

Autor:

13.03.2017 11:57

Foto:

Foto:



Glumac Vil Smit važi za vrlo svestranog umetnika. Osim glumom, uspešno se bavi i muzikom, ples mu odlično ide od ruke, ali postoji nešto o čemu već jako dugo sanja.

Ono o čemu ovaj  talentovani glumac mašta poslednjih 20 godina jeste da  se oproba u bandži skoku i to, ni manje ni više, nego sa Viktorijinih vodopada!

A Smitu se pre neki dan taj san i ostvario. Glumac koji je u stabilnom braku sa glumicom Džejdom Pinket-Smit, sa kojom ima dvoje dece - Džejdena i Voilou, a iz braka sa Šarin sina Treja, pokazao je jednu neustrašivu stranu.

Potpuno opremljen, sa kamerom u ruci, glumac se odvažio na ono od čega se mnogi zaziru. Skočio je sa mosta na Viktorijinim vodopadima i ceo skok je snimio. Pogledajte kako je to izgledalo.

Inače Viktorijini vodošadi su široki preko 1,5 kilometara, a visoki 128 metara. Impresivno i zaustaršujuće istovremeno, ali čini se da se Smit sjajno proveo.

Na snimku se vidi da uživa, a to što visi u vazduhu naglavačke očigledno ga nije sprečilo da izrazi oduševljenje ovim iskustvom.

- Biće ovo sjajan snimak! Ludo je! Skoro 20 godina čekam na ovo - ponavljao je glumac.

A post shared by Will Smith (@willsmithphotos) on Feb 5, 2014 at 4:47am PST


Vil je očigledno zaljubljenik u ekstremne sportove, a onog trenutka kad se ponovo našao na čvrstom tlu, rekao je.

- Oh, ovo je bilo fantastično! 

A post shared by Will Smith (@willsmithphotos) on Jul 12, 2014 at 6:56am PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading