Nerviranju rekla zbogom: Nina Kolundžija ima savet za sve trudnice

Autor:

13.11.2017 17:57

Foto:

Foto:



Sportska novinarka Nina Kolundžija (33) u sedmom je mesecu trudnoće. Jedno od najpoznatijih lica Televizije O2 i njen partner Aleksa Gutović, novinar portala Sport klub, postaće roditelji dečaka.

Sezona ? i dalje traje. foto: @gloriamagazinsrbija

Објава коју дели Nina Kolundzija (@ninakolundzija) дана 2. Нов 2017. у 2:27 PDT

Da li zbog toga što je sportska novinarka, ili što već pet godina ide na jogu, Nina u trudnoći nije usporila nimalo. Na posao i dalje odlazi svakog dana, izveštava i sa terena i iz studija, jurca kad zatreba, uredno završava sve dnevne obaveze. Čak je imala i aktivan odmor, sa drugaricom je bila na Korčuli.

- Kad sam ostala u drugom stanju, mislila sam da ću postati obazrivija, strepeti oko koječega, da neću smeti da podignem nešto... Međutim, apsolutno se ponašam identično kao pre. Zaobišli su me klasični simptomi poput mučnine, nikad mi se nije jelo nešto posebno, nisam se ugojila. I dalje radim, vežbam jogu, provela sam aktivan odmor sa drugaricom, puno smo pešačile, čamcima išle do skrovitih plaža. Možda se samo malo brže umaram, i ponekad se probudim noću. Upozoravali su me i na čuvene “emotivne rolerkoustere”, koje ja nisam osetila, čak mi se čini da me je sada teže iznervirati. Samo rukom dodirnem stomak i kažem - oko nekih stvari se ne treba živcirati - rekla je Nina za "Gloriju".