Neodoljiva Melanija: Čime je prva dama Amerike osvojila ruskog predsednika (foto)

Autor:

10.07.2017 12:21

Foto:

Foto:



Pres-sekretar ruskog predsednika Vladimira Putina Dmitrij Peskov izjavio je da „misli da je bilo određenih simpatija“ tokom razgovora Putina sa prvom damom SAD Melanijom Tramp dok su sedeli jedno pored drugog na banketu priređenom za lidere Grupe 20 najrazvijenijih privreda i njihove supružnike na samitu G-20 u nemačkom gradu Hamburgu, prenosi „Tas“.

Kraljica ledenog lica: Melanija Tramp se retko smeje u javnosti, a evo i zašto

Peskov je u intervjuu za televizijski kanal Rosija-1 kazao da je Putin bio u prilici da razgovara lično ne samo s američkim predsednikom Donaldom Trampom, već i sa njegovom suprugom Melanijom.

- Predsednik je otišao zadovoljan. Razgovarali su čak i o agendi G-20. Mislim da je bilo određene simpatije - rekao je Peskov, prenosi Tanjug.

Neprikosnovena trendseterka: Neobična haljina Melanije Tramp rasprodata u rekordnom roku! (foto)


Da li je ruski predsednik "pao" na Melanijine čari ili njen stav o rodnoj neravnopravnosti i ulozi žena u privredi, što je takođe bila tema, to samo on zna.

A post shared by SUPER (@super.ru) on Jul 7, 2017 at 4:41pm PDT


Prva dama Amerike je svakako izgledala savršeno. Ovog puta se odlučila za kreaciju Majkla Korsa, belu haljinu midi dužine sa koketnim resama, a koja joj je pristajala kao salivena.

Neosporno je da se atraktivna Slovenka isticala se među drugim damama, suprugama i članicama diplomatskog kora.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading