Neodoljiv potez Bruklina Bekama: malena Harper mu je "ukrala" telefon, a evo kako joj se revanširao

Autor:

12.09.2016 17:50

Foto:

Foto:



To što joj je mama čuvena modna kreatorka  Viktorija Bekam a tata jedan od  najpoznatih fudbalera sveta Dejvid Bekam, ne znači da se  petogodišnja Harper  po interesovanjima razlikuje od svojih vršnjaka.

Naime, miljenica porodice Bekam je "ukrala" telefon od najstarijeg brata da bi napravila jedan "selfi". Ona je svoj nestašluk prećutala misleći da će to proći neopaženo. Da ceo svet ipak za to sazna,  pobrinuo se Bruklin Bekam koji je ovu fotografiju podelio sa 8.4 miliona ljudi koji ga svakodnevno prate na Instagramu.

Someone stole my phone ❤️

A photo posted by bb (@brooklynbeckham) on Sep 10, 2016 at 1:38am PDT

Pored šaljivog komentara "Neko mi je ukrao telefon"  Bruklin je stavio srce i time jasno stavio da znanja da se nije naljutio na malenu Harper. Mnogima je bilo simpatično i to što je fotografija mutna, šta otkriva koliko je ćerka Viktorije Bekam nevešta sa foto aparatom.

Bruklin, kao najstarije dete slavnog para Bekam, čuvao je sestru još dok je bila beba, a o njihovim slatkim druženjima nas redovno obaveštava na društvenim mrežama.

Special time with my lil sis. Love you ❤️

A photo posted by bb (@brooklynbeckham) on Jan 2, 2016 at 9:06am PST

Malana Harper je, inače, prava tatina devojčica. Ona se obožava da igra fudbal, pa se Viktorija našalila kako je imati ćerku koja voli fudbal kao “bodež u njenom srcu“.

Ženski fudbalski tim  Engleske je ovu ljubav nagradio specijalnim poklonom.

Komentari. (0)

Loading