Neobične metode vaspitanja: Gordon Remzi ne planira da ostavi deci novac!

Autor:

12.04.2017 20:48

Foto:

Foto:



Čuveni kuvar Gordon Remzi, poznat je po oštrom jeziku i brutalnoj iskrenosti prema učesnicima TV-šoua "Paklena kuhinja", a čini se da nije ništa mekši ni kad je njegova porodica u pitanju.

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on Feb 28, 2017 at 3:44am PST


Naime, ovaj Britanac je imao veoma teško detinjstvo, odrstao je pored oca akoholičara, zbog čega se odselio od kuće kada mu je bilo 16. godina.  Od malena se borio da sebi obezbedi bolji život, a izgleda da tu jačinu i snagu želi da prenese i svojim potomcima.

Gordon i njegova supruga Tana imaju četvoro dece - Matildu (15), Džeka (17), Holi (17) i Megan (18), a svi oni već sada zarađuju za džeparac. Da nije u pitanju siromaštvo, govori i činjenica da kuvar poseduje četiri vile u različitim delovima sveta.  Kako navodi ugledni "Forbes", Remzi je samo prošle godine zaradio 54 miliona dolara! Primera radi, isto toliko je zaradila i mega zvezda Bejonse.

- Oni vode potpuno drugačiji život od onog koji sam ja vodio u njihovim godinama. Morao sam naporno da radim da bi se izvukao iz "taloga" u kojem sam odrastao. Oni su zahvalni i nisu razmaženi. Kuvanje je za njih životna veština, a ne karijera. Ne želim da stavljam pritisak na njih da moraju da u nečiju kuhinju uđu kao Ramzijeva ćerka ili sin.

Međutim, slavni kuvar je i naglasio da će ih podržati čime god da odluče da se bave u životu, ali i da neće moći da računaju na njegov novac, jer ne planira da im ostavi praktično ništa.

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on Feb 23, 2017 at 7:26pm PST


- Definitivno neće dobiti novac. Ne radimo to da bismo bili zlobni već da ih ne razmazimo. Jedino što smo dogovorili je da će dobiti 25 posto depozita za stan - izjavio je Remzi.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading