Nema zle krvi među jetrvama: Kejt Midlton priprema iznenađenje za trudnu Megan

Autor:

28.02.2019 20:00

Foto:

Foto:



Raskošna žurka uoči bebinog rođenja, popularna "baby shower", a koju su vojvotkinji od Saseksa upriličile prijateljice u Njujorku, još uvek je glavna tema svetskih medija.

Kod kuće je najbolje: Megan Markl posetila Njujork, drugarice joj priređuju žurku povodom rođenja deteta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by iFeel Magazine Malaysia (@ifeel_magazine) on Feb 27, 2019 at 11:55pm PST

Na listi zvanica našle su se najpoznatija advokatica za ljudska prava i supruga Džordža Klunija - Amal, teniserka Serena Vilijams, kreatorka Džesika Malruni, glumica Abigejl Spenser... Ali ono što je najviše interesovalo javnost jeste zbog čega Kejt Midlton nije bila na žurki.

Ekskluzivno iz Kensingtonske palate: Prava istina o odnosu Kejt Midlton i Megan Markl

 

View this post on Instagram

 

A post shared by E! Online Brasil (@eonlinebrasil) on Feb 27, 2019 at 2:01am PST

Kako su naveli izvori iz Kensingtonske palate, supruga princa Vilijama je zbog brojnih obaveza bila sprečena da otputuje u Njujork, ali svakako nije zaboravila svoju jetrvu. Štaviše, odlučila je da joj lično priredi "baby shower" u Londonu!

Konačno se složile: Kako je moda pomirila Megan i Kejt (foto)

- U planu je neka vrsta slavlja povodom bebinog rođenja u Londonu, a koju će organizovati Kejt - otkrio je za US Weekly izvor blizak kraljevskoj porodici i dodao - Na žurku će biti pozvano Meganino "glam društvo", kao i rodbina. Možda to neće biti "baby shower" u pravom smislu te reči, ali svakako će biti slavlje povodom bebinog rođenja.

Maja Gašić

Autor