Nema sreće u ljubavi: Zašto se razvodi Roman Abramovič?

Autor:

09.08.2017 18:59

Foto:

Foto:



Roman Abramovič objavio je juče da se razvodi od treće žene, Daše Žukove, a danas je otkriveno da je jedan od razloga za to ostrvo u centru Sankt Peterburga koji je kupio za 360 miliona funti!

Roman Abramovič napustio i treću suprugu: Koliko će ruskog oligarha koštati razvod?

Новость о том, что один из самых богатых людей России стал свободным человеком, произвела эффект разорвавшейся бомбы. Пользователи Интернета гадали, какую девушку выберет Абрамович. Назывались и конкретные имена возможных избранниц бизнесмена.Однако судя по всему, предприниматель уже оказывает знаки внимания другой женщине. Если верить информации, которая оказалась в распоряжении журналистов, Роман Абрамович уделяет много времени it-girl и основательнице интеллектуального общества «Клуб 418» Надежде Оболенцевой. Совсем недавно она разошлась с олигархом Айратом Исхаковым, поэтому считается свободной женщиной. По слухам, именно светская львица может занять главную каюту на яхте Eclipse. #абрамович #жукова #дашажукова #романабрамович #олигарх #завидныйжених #дарьяжукова #разводгода #надеждаоболенцева #оболенцева #звезды #шоубизнес #news #stars #instagood #instagram #russianews #abramovich

@_stars_news_life је поделио/ла објаву дана 9. Авг 2017. у 2:03 PDT

Ostrvo Nova Holandija, koje je odvojeno od istorijskog dela grada pomoću tri kanala, postao je Abramovičevo vlasništvo, a plan je bio da ga pretvore u turističku atrakciju. Oko tog dela plana slagali su se i Roman i Daša, ali problem je nastao kada je trebalo da se dogovore oko konkretnijih detalja.

Prema rečima preduzetnika Antona Vuime, Daša je maštala o mini Ibici, dok je Roman želeo da ostrvo izgleda kao mini Evropa.

#Abramovich splits with wife | More here: www.todaygh.com

Објава коју дели Today Newspaper Ghana (@todaynewspaper) дана 9. Авг 2017. у 6:09 PDT

-Daša je želela disko na otvorenom kao na Ibici, dok je Roman maštao o kulturnom središtu, restoranima i izgledu male Evrope. To je na kraju i ostvario. Posvađali su se oko toga u javnosti, tri ili četiri puta - ispričao je.

Navodno su još od Božića prošle godine živeli odvojeno. Praznike je 36-godišnja Daša provela s bogatašima u Hemptonsima, dok je njen 14 godina stariji muž bio sam u Rusiji.

U Moskvi se polemiše o tome da li je Roman već isplatio svoju uskoro bivšu suprugu ili će se ruska javnost zabavljati jednim od najskupljih razvoda u istoriji.

Вот чувствовала же, что наша встреча не случайна... ??‍♀️??? Новость дня ? Листаем ⏩ И самое главное... Роман Аркадьевич, возвращайтесь в Сочи, мы вас ждём! ????? #романабрамович #новостьдня #ромаромароман #исноваздравствуйте ??? #жених ? #архив #кинотавр #кинотавр2017 #кинотавр28 #здесьвсе #звезды #кино #сочи #мечтысбываются ? #sochi2017 #russia #kinotavr #kinotavr28 #celebrity #vip #cinema #theater #goodday #news #photography #paparazzi #abramovich #comeback #sochi

Објава коју дели Э'LeN (@dzho_konda) дана 7. Авг 2017. у 4:58 PDT

Abramovičevo bogatstvo se procenjuje na 7 milijardi funti. Ruska blogerka Elena Miro objavila je da su se njih dvoje razveli u tajnosti još u maju, dok advokat Dmitri Golobolev procenjuje da bi Daša mogla da dobije 200 do 300 miliona dolara tokom razvoda.