Neda Arnerić u teškom stanju prebačena na VMA

Autor:

28.02.2019 08:15

Foto:

Foto:



Istaknuta dramska umetnica Neda Arnerić je u sredu uveče u teškom stanju hitno prebačena na Vojno-medicinsku akademiju. Glumicu je u njenom stanu u besvesnom stanju pronašao brat.

Neda Arnerić: Suviše mi je bolno da pričam o suprugu

Prema prvim informacijama, nakon što mu nije odgovarala na telefonske pozive, glumičin brat je uz pomoć bravara obio stan.

- Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je prevezena u VMA - naveo je neimenovani izvor za "Blic".

Zbog čega je Arnerićevoj pozlilo, još uvek nije poznato.

Neda Arnerić o smrti bliskih kolega: Jedva čekam da odem, da i ja budem sa njima

Glumica je krajem prošle godine ostala bez supruga s kojim je u braku provela 37 godina, doktora Milorada Mešterovića, a koji je preminuo nakon duge bolesti.

– Suviše mi je intimno i bolno da pričam o suprugu, iako je dugo bio bolestan i ovako nešto je bilo očekivano. Ne znam da li ću ikada smoći snage. Hvala vam na razumevanju – izjavila je Neda povodom suprugove smrti za magazin Gloria.

Neda Arnerić: Volela bih da verujem u anđele

Na proleće 2016. godine glumica je doživela peh kada je pala sa terase porodičnog stana koji se nalazi na trećem spratu. Srećom, nije imala ozbiljnije telesne povrede, a o nemilom događaju prvi put je progovorila u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju.

Neda Arnerić: Sudbina me je spasila

- Mene je sudbina spasila, ništa drugo. Nije to sreća. Kao da je neko rekao “ne može, nije vreme, ima još da se batrgaš po planeti, po ovom eksperimentu zvanom ljudski život na planeti Zemlji”. I eto, ja se sad koprcam na planeti Zemlji u ljudskom životu - izjavila je glumica tom prilikom.

 

Maja Gašić

Autor