Neda Arnerić: Neka sam na naslovnicama i u lošem smislu, znači da vredim i da ljude još zanimam

Autor:

26.01.2017 18:13

Foto:

Foto:



Poznata glumica je na svojoj koži osetila mračnu stranu popularnosti. Naime, kada je pre osam meseci pala sa terase u svom domu, njena privatnost je bila izložena javnosti na način koji je do tada Nedi Arnerić bio potpuno stran.

- Nisam im verovala da je to toliko dobilo na popularnosti i da je zanimalo žutu štampu. Zgrozila sam se, ali i pomislila: "Opa bato, pa ti si još žena u centru pažnje!" Neka me ima na naslovnim stranama, pa makar i u lošem smislu, znači da vredim i da ljude još zanimam - rekla je Neda gostujući u emisiji "150 minuta" .

Neda Arnerić: Sudbina me je spasila

S obzirom na to da je na sceni već pola veka, poznata glumica je navikla da je intrigantna medijma, ali joj je zasmetalo što se pisalo o njenom suprugu na jedan, kako kaze,netaktičan način.

- Samo mi je žao što su u sve to uvukli i mog supruga, ni krivog ni dužnog, što su o njemu pisali takve neistine da se ja sad naježim. Otkud nekom takva monstruozna ideja da ga smatraju za čoveka koji je na ivici života ili smrti. Ajde ja, pala, javna ličnost, nek pišu šta hoće. Ali, on im nije ostao dužan. Ja mu se divim, ja se ne bih petljala i spuštala na nivo tog polu-novinarstva. On je znao da se nosi s tim, unajmio je advokata i dobio sve procese - dodala je Neda.

Neda Arnerić: Poželite mi da i dalje trajem, bez glume bih bila vrlo nesrećna

Neda se osvrnula na svoje glumačke početke i otkrila da filmove gleda vrlo retko.

A photo posted by @legende.srpskog.glumista33 on Jul 24, 2016 at 4:50am PDT

-Popularnost nisam doživljavala kao nešto specijalno, rasla sam slavom, jer kada izlaze naslovnice sa vašim imenom, a imate 12,13, godina to vam postane normalno. Uvek sam bila normalna devojka koja se družila sa ljudima koji nisu iz branše. Hvala sudbini što je toliko traje, jer je posao divan,  donosi puno iskustava, i puno iskušenja kojima treba odoleti.

Mislim da sam psihički stabilna osoba, naravno sa svojim padovima i sa svojim posrtanjima, što je potuno normalno, ali sam stabilna osoba koja brzo zaboravlja ružne stvari.

Glumica je dodala da je jako stroga prema ali da je sada jako zadovoljna sobom i svojim životom, kao i da ne nikada ne pretražuju svoje ime na internetu.

 

Komentari. (0)

Loading