Nataša Bekvalac: Sve ću učiniti da ćerkama obezbedim lagodan život i put posut laticama ruža

Autor:

19.12.2018 20:40

Foto:

Foto:



Otkako se krajem leta vratila na javnu scenu posle prijava za porodično nasilje i suđenja sa suprugom Lukom Lazukićem, pevačica Nataša Bekvalac je okrenula novi list.

Nataša Bekvalac: Neću se više udavati

Potpuno se posvetila karijeri, a vetar u leđa i snagu joj daju njene ćerke, jedanaestogodišnja Hana i desetomesečna Katja. Budući da je zbog posla često odsutna od kuće, novosadska barbika otkrila je da ponekad strahuje da će propustiti nešto važno u životu svojih devojčica.

Mamina sreća i radost: Nataša Bekvalac podelila snimak Katjinih prvih koraka (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 27. Окт 2018. у 9:10 PDT

- Svesna sam da nikad ne mogu sve da držim pod kontrolom, ali moram biti upućena, ali uvek nešto promakne. Nisam sigurna da će Hana meni reći sve u životu jer i moji roditelji su mislili da znaju sve, pa nikad nisu znali. Moj roditeljski zadatak jeste da postavljam granice koje bi trebalo da poštuju moje ćerke -  ispričala je Nataša za “Scenu”.

Nataša Bekvalac: Želela bih da Hanin i Katjin put bude manje težak od mog

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 14. Окт 2018. у 10:01 PDT

Posle tri kraha braka, jedna od najlepših pevačica na ovim prostorima izjavila je da nema više nameru da se udaje. Iako nije digla ruke od ljubavi, prioritet su joj njene ćerke kojima se trudi da pruži sve i obezbedi im što lakši i lepši život.

Nataša Bekvalac: Nisam slušala nikog kad sam birala partnere

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 22. Авг 2018. у 6:26 PDT

- Moj roditeljski zadatak je da pružam ćerkama svu ljubav koju imam. Trudim se i radim da njima obezbedim lagodan život i put posut laticama ruža, bukvalno. I sve ću učiniti da tako bude - kaže pevačica.

Maja Gašić

Autor