Nataša Bekvalac povodom presude Lazukiću: Ovo je dan pobede za mene i moju decu

Autor:

25.04.2019 15:20

Foto:

Foto:



Danas je u u Prvom osnovnom sudu u Beogradu okončano suđenje Luki Lazukiću, bivšem suprugu Nataše Bekvalac. Zbog fizičkog nasilja nad bivšom suprugom, Lazukiću je izrečena kazna od osam meseci zatvora, odnosno tri godine uslovno.

Novi obrt u slučaju Bekvalac-Lazukić: “Pala” još jedna tužba

Ovim povodom na društvenim mrežama oglasila se Bekvalčeva. Mada se trudila da kroz objavu sasvim drugačijeg sadržaja (snimak sa jučerašnjeg nastupa) prikrije prave emocije zbog presude, nije mogla da se suzdrži, pa je tako napisala:

Nataša Bekvalac: Od ljubavi do mržnje za godinu dana

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Apr 25, 2019 at 5:21am PDT

- Danas je za mene poseban dan. Dan istine i pobede ljubavi za mene i moju decu. Volim vas.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jan 12, 2019 at 2:46am PST

Da podsetimo, Lazukić je optužen da je bivšoj supruzi naneo lake telesne povrede u noći između 12. i 13. aprila, svega mesec dana nakon što je par dobio ćerkicu Katju. Pevačica je zbog povreda glave sutradan ujutru došla u Urgentni centar i prijavila da ju je muž tukao. Par je tu noć imao žestoku raspravu koja je prerasla u fizičko nasilje, a razlog su bile ljubavne poruke koje je Nataša pronašla u Lukinom telefonu.

Otac Nataše Bekvalac pod istragom: Luka Lazukić tužio tasta zbog pretnji i porodičnog nasilja

Bekvalčeva je podnela krivičnu prijavu protiv Luke, kao i zahtev za razvod po hitnom postupku, a Luku je određena mera zabrane prilaska na 30 dana. Situacija se dodatno zakomplikovala kada je Lazukić uzvratio protivtužbom za klevetu i narušavanje ugleda.

Maja Gašić

Autor