Nataša Bekvalac: Nadam se da ću u budućnosti nailaziti samo na dobre muškarce

Autor:

14.11.2018 12:30

Foto:

Foto:



Posle kraha braka sa Lukom Lazukićem, kog je optužila za fizičko nasilje, pevačica Nataša Bekvalac (38) smogla je snage da nastavi dalje. Glavni izvor njene radosti i optimizma, jesu ćerke Hana i Katja. Jedna od, ako ne i najlepša pevačica na ovim prostorima, uprkos svim nedaćama kroz koje prolazi poslednjih meseci nije izgubila veru u ljubav.

Nataša Bekvalac: Želela bih da Hanin i Katjin put bude manje težak od mog

- Daleko sam od toga da imam mišljenje da se nikada neću zaljubiti. To su gluposti, žena sam koja jako voli i ne može bilo koja situacija da me dovede do toga da izgubim veru u ljubav toliko da budem užasno negativna osoba koja je izgubila veru u muškarce. Mislim, to su gluposti, ima dobrih muškaraca, kao i loših. Nadam se da ću naleteti na dobre - izjavila je Nataša.

Nataša Bekvalac: Nisam slušala nikog kad sam birala partnere

Njen emotivni život uvek je pod lupom javnosti, i koliko god da joj to smeta, novosadska barbika kaže da nema nameru da budućeg partnera krije.

Nataša Bekvalac: U Beogradu sam našla svoju kuću

- Ja ću da živim život, uopšte nemam taktiku. Ne vidim razlog zašto bih bilo šta krila kada dođe do toga. Ne radim ništa što je kažnjivo. Nekako se uvek pravila neka fama oko mene, budući da sam javna ličnost - dodala je Bekvalčeva.

Maja Gašić

Autor