Najtužniji trenutak: Tina Tarner se bacanjem crvene ruže u more zauvek oprostila od sina

Autor:

28.07.2018 19:01

Foto:

Foto:



Najstariji sin Tine Tarner pronađen je mrtav pre dve nedelje, a slavna muzičarka posupanjem pepela i bacanjem crvene ruže u more, sada se zauvek oprostila od svog sina Krejga.

Tragedija u porodici slavne pevačice: Ubio se sin Tine Tarner

-Moj najtužniji trenutak u majčinstvu. U četvrtak, 19. jula, rekla sam poslednje zbogom sinu, Krejgu Rejmondu Tarneru, kada sam se okupila sa porodicom i prijateljima da pospemo njegov pepeo na obali Kalifornije. Imao je 59 godina kada je tako tragično umro, ali on će uvek biti moja beba - napisala je pevačica pored fotografije koju je podelila na društvenim mrežama.

Објава коју дели Tina Turner (@tinaturner) дана 27. Јул 2018. у 1:00 PDT

Telo pedesetdevetogodišnjeg Krejga Tarnera pronađeno je u njegovom stanu, a kako je prenela američka štampa, radi se o samoubistvu.

Pevačica je Krejga rodila kada je imala 18 godina, a njegov otac je saksofonista Rajmond Hil koji je svirao u Tininom bendu Kings of Rhythm. Nakon što se 1962. venčao s njegovom majkom, Ajk Tarner ga je usvojio.

Bolna ispovest Tine Tarner: Trpela sam batine jer sam mislila da ću ga promeniti

Krejg je u Kaliforniji radio kao agent za nekretnine, a u vreme njegove smrti, pevačica je bila u Parizu na reviji modnog brenda Armani.