Monika Beluči: Emir poštuje žene

Autor:

24.02.2017 15:47

Foto:

Foto:



Svetska zvezda Monika Beluči stigla je u Beograd kako bi otvorila 45. Fest, nakon čega će biti prikazan film “Na mlečnom putu” , u kome igra uz Kusturicu i Slobodu Mićalović.
Italijanska glumica je na koferenciji za medije govorila o tome kako je došlo do saradnje sa slavnim rediteljem i otkrila da je poziv stigao kada je prolazila jedan od specifičnih perioda i životu, kada se razvodila od  supruga Vensana Kasela.

- Bila sam presrećna kad me je Emir pozvao, jer cenim njegov rad. Važno je što Emir poštuje žene jer je napisao sjajne uloge za Slobodu i mene. Snimanje je fizički bilo zahtevno i sa Emirom nikad nije dosadno. Ne zovemo ga džabe profesorom. Mnogo sam naučila iz saradnje sa njim. On je kompletan umetnik - rekla  je Monika a prenosi Blic.

- Emirov poziv je stigao u vrlo specifičnom trenutku u životu i mislim da je divno što se on usudio da napravi jednu priču o ljubavi koja je svašta prošla. Izuzetno cenim što Emir voli i ceni žene i to pokazuje u svojim filmovima. On je napravio novi pristup ženskim ulogama. I napravio veću dugovečnost ženskim likovima, dodala je Monika.

Opuštena, skromna i prirodna: Monika Beluči “održala lekciju” razmaženim svetskim zvezdama

Emir nije štedeo kompilemente na račun lepe glumice.

- Kada čovek upozna osobu kao što je Monika, ne samo vizuelnim efektima nego i duhovno. Ona je po prvi put bila u jednom filmu od glave do pete. U blatu, skakala iz aviona, valjala se u senu... To je jedan odnos u kojem su razmenjivane plemetice čestice -preneo je Blic reči Emira Kusturice.

Srpski mediji su preneli da je italijanska lepotica nije imala posebne zahteve za svoj boravak u srpskoj prestonici, te je organizatorima poslala skromnu rajder listu.

Beogradski filmski praznik: Večeras počinje 45. FEST (foto/ video)

45. Fest traje do  5. marta i biće prikazano 95 premijernih filmova, a nagrada “Beogradski pobednik” za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti ove godine pripala je srpskom glumcu i reditelju Ljubiši Samardžiću i španskom režiseru Karlosu Sauri.

Komentari. (0)

Loading