Muzičar prekoračio granicu: Mobi se izvinio Natali Portman zbog "neprikladnih izjava“

Autor:

26.05.2019 14:50

Foto:

Foto:



Američki muzičar Mobi izvinio se glumici Natali Portman nakon prepirke oko njegovih tvrdnji da su pre 20 godina navodno bili u vezi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели moby xⓋx (@moby) дана 9. Мај 2019. у 11:02 PDT

Natali Portman: Mama na sve spremna (foto)

Producent je na Instagramu napisao da su kritike na račun navoda koje je izneo u nedavno objavljenoj autobiografiji Then It Fell "validne“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Natalie Portman (@natalieportman) дана 25. Феб 2019. у 10:07 PST

Mobi je napisao da je trebalo da se ponaša "odgovornije i sa više poštovanja“ prema glumici kada su se upoznali u mladosti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

As some time has passed I've realized that many of the criticisms leveled at me regarding my inclusion of Natalie in Then It Fell Apart are very valid. I also fully recognize that it was truly inconsiderate of me to not let her know about her inclusion in the book beforehand, and equally inconsiderate for me to not fully respect her reaction. I have a lot of admiration for Natalie, for her intelligence, creativity, and animal rights activism, and I hate that I might have caused her and her family distress. I tried to treat everyone I included in Then It Fell Apart with dignity and respect, but nonetheless it was truly inconsiderate for me to not let them know before the book was released. So for that I apologize, to Natalie, as well as the other people I wrote about in Then It Fell Apart without telling them beforehand. Also I accept that given the dynamic of our almost 14 year age difference I absolutely should've acted more responsibly and respectfully when Natalie and I first met almost 20 years ago. Moby

Објава коју дели moby xⓋx (@moby) дана 25. Мај 2019. у 6:44 PDT

Natali Portman negirala je ranije ove nedelje da se kao tinejdžerka viđala sa Mobijem i njegovo ponašanje nazvala "neprikladnim“, prenosi BBC.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Wildflower Entertainment (@wildflower_entertainment) дана 24. Мај 2019. у 12:57 PDT

-Bio sam ćelavi pijanac, a Natali Portman je bila prelepa filmska zvezda. Ali bila je u mojoj garderobi i flertovala sa mnom - napisao je Mobi opisujući susret iz 2001. godine kada ga je navodno Natali Portman pozvala na sastanak nakon nastupa. Rekao je i da su bili u kratkoj romantičnoj vezi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Apeksha News Network (@apeksha.news) дана 25. Мај 2019. у 9:39 PDT

Međutim, 37-godišnja glumica je rekla da je opis njihovog odnosa netačan i Mobija nazvala "jezivom osobom“ koja je prekoračila granice.

Natali Portman: Blažena među jakim momcima (foto)

Oskarovka, koja je jedna od vodećih ličnosti u pokretu protiv seksualnog uznemiravanja Vreme je isteklo (Time's Up), rekla je i da Mobijeva knjiga sadrži nekoliko "činjeničnih grešaka i izmišljenih navoda“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Memecraft (@artfulmemer) дана 25. Мај 2019. у 2:36 PDT

Mobi je napisao na Instagramu da je shvatio, nakon nekoliko dana, da su mnogobrojne kritike koje su mu upućene bile valjane.

Zbog ljubavi spremna na sve: Natali Portman ponovno zablistala u “Miss Dior” reklami (video)

Rekao je da je "zaista bilo bezobzirno“ od njega što nije unapred obavestio Portmanovu i druge osobe o tome da je pisao o njima u memoarima.