Misterija se nastavlja: Šta nas očekuje u drugoj sezoni serije "Ubice mog oca"

Autor:

04.01.2017 14:01

Foto:

Foto:



Prva sezona serije "Ubice mog oca" začarala je gledaoce, a scenaristkinja obećava još uzbudljiviju narednu sezonu, sa novim glumcima i misterijama.

Prva sezona hit serije, čija je poslednja epizoda emitovana 1. januara 2017. godine, završena je više nego uspešno, pa gledaoci već sada s nestrpljenjem čekaju nastavak.

Kum je... Takav je red. #RTS #UbiceMogOca#serija#TV#Srbija#Decembar

A photo posted by Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) on Dec 8, 2016 at 10:03am PST

Vuk Kostić, Tihomir Stanić i Marko Janketić će definitivno biti u glavnim ulogama i u sledećoj sezoni, a pridružiće im se još novih glumaca, potvrdila je scenaristkinja serije Nataša Drakulić.

– Krenuli smo sa lešom male Milice, pronašli smo ko ju je ubio, ali radnja iz prve sezone je višeslojna pa ima materijala i za nastavak priče. Mogli bismo da kažemo da će biti još leševa – rekla je Nataša za Blic.

Prema viđenom u poslednjoj epizodi, ispostavilo se da je ubica male Milice Despotović njena majka Natalija Despotović, koju igra Nataša Ninković. Ali, to je samo… zasad. Drugo i najvažnije ubistvo je ostalo nerazrešeno, jer glavni junak serije, inspektor Aleksandar Jakovljević, nije otkrio ko su ubice njegovog oca, policajca stradalog na dužnosti.

U narednom periodu, producenti serije obećavaju još zanimljiviju sezonu sa čitavom listom novih glumaca, novim misterijama i još težim slučajevima koji će iznova začarati gledaoce.

Kako je reditelj Predrag Gaga Antonijević najavio, u maju ove godine počinje snimanje nove sezone, a očekuje se da će se sa emitovanjem krenuti na jesen.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading