Mirka Vasiljević otkrila kako izgleda romantično veče sa Vujadinom

Autor:

16.11.2018 15:00

Foto:

Foto:



Budući da je njen nevenčani suprug, fudbaler Vujadin Savić, često odsutan od kuće zbog posla, glumici Mirki Vasiljević svaki trenutak proveden sa njim vrlo je dragocen.

Mirka Vasiljević: Učim decu da budu bliski, da im zajedništvo bude sveta stvar

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели mirka vasiljevic (@mirkavasiljevicfans) дана 25. Јун 2018. у 5:22 PDT


Kada se tome pridodaju i obaveze u pozorištu, kući i odgajanje njihovo troje dece, zvezdi kultnog filma "Mi nismo anđeli" ostaje vrlo malo vremena da bude nasamo sa Vujadinom, a za domaće medije glumica je otkrila kako izgleda jedno njihovo romantično veče.

- Dovoljno nam je romantična i predivna noć kada nam deca spavaju i kada možemo da radimo šta poželimo. Kod nas je kao na železničkoj stanici, ljudi dođu, prođu, uđu, izađu... Kada smo sami, najčešće gledamo film i ćutimo, a najvažnije je imati nekoga sa kim uživate i kada ništa ne govorite - ispričala je Mirka za "Alo".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели mirka vasiljevic (@mirkavasiljevicfans) дана 23. Јан 2018. у 12:32 PST

Vasiljevićeva i često ističe da ne voli noćne izlaske, više joj prija da ostane kod kuće.

- Kada noću izađemo zajedno, dosadna sam. Nosim naočare i ne pijem alkohol. Njega ne kontrolišem, ne brojim mu čaše, ako on sa 28 godina ne zna da se ponaša, ne mogu ni ja da ga naučim. Pošto sam zbog dece često u patikama, kada se sredim za izlazak kaže mi da bih mogla češće tako da izgledam.

Maja Gašić

Autor