Mina Zimonjić: Imam srećan brak jer sam prihvatila sve Nenadove vrline i mane

Autor:

10.04.2017 11:28

Foto:

Foto:



Bivša manekenka i vlasnica modne agencije, supruga srpskog tenisera, sada selektora teniske reprezentacije Nenada Zimonjića, Mina otkriva da se ljubav prema njenoj najvećoj strasti - modi, nikada neće ugasiti. Ona kaže da obožava da vidi lepe ljude oko sebe, a na početku braka sa Nenadom i te kako je uticala na njegov modni ukus.

#loveandbeloved#❤️#

Објава коју дели Mina Zimonjic (@modnaagencijamodeltattoo) дана 16. Апр 2016. у 2:11 PDT

- To sam radila na početku našeg zabavljanja, bila mu je potrebna potpora. Veoma je zgodan i ja sam insistirala da iz šire garderobe pređe u užu. Posle toga se dugo godina nisam bavila njegovim oblačenjem, ali je on sam znao da isprati svaku manifestaciju odabirom garderobe. Skoro sam ponovo počela da mu sugerišem. Rekla sam mu da mora malo da obnovi garderober i da obiđe naše domaće dizajnere, pa ćete ga uskoro videti u novom fazonu - rekla je za Blic Mina.

Love is in the air...❤️❤️❤️#love#passion #happyness

Објава коју дели Mina Zimonjic (@modnaagencijamodeltattoo) дана 14. Апр 2016. у 8:50 PDT

Nenad Zimonjić: Mnogo sam očekivao od supruge ali Mina je sve premašila

A da li se plašila da bi tako zgodan i doteran mogao da privuče pažnju drugih žena, gospođa Zimonjić je kroz osmeh rekla:

a little bit silly, a little bit crazy, in many colors and very happy#wehadsomegoodtimes #fun #colourful #happy

Објава коју дели Mina Zimonjic (@modnaagencijamodeltattoo) дана 21. Мар 2016. у 10:11 PDT

Novak Đoković iskreno o uspesima, porazima, Jeleni i Stefanu: Ne vidim u sebi kraj

- Niko nikoga sačuvati neće zato što je više ili manje lep. Brak se na taj način neće sačuvati. Treba puno poverenja, razumevanja, ali i svako za sebe treba da sačuva tu posebnost koju nosi. Prihvatili smo jedno drugo sa svim vrlinama i manama. On je veoma svoj, a ja svoja i ne damo na sebe. Nismo na negativan način uticali jedno na drugo - kaže Mina, koja je sa Nenadom dset godina u braku i imaju blizance Lunu i Leona.

Komentari. (0)

Loading