Milena Dravić: Knjiga o Gagi je svedočanstvo o tome kako se živi i radi, kada se to hoće

Autor:

10.03.2017 16:55

Foto:

Foto:



Sutra se navršava godinu dana od smrti legendarnog Dragana Nikolića, i tim povodom promovisana je monografija koja sadrži detalje iz života i blistave karijere glumačkog barda.

U Atelju 212 okupili su se prijatelji i kolege koji ne prihvataju da je otišao. Oni koji nisu mogli da dođu poslali su pisma sa dirljvim rečima koje su posvetili Gagi.  Zbog zdravstvenih problema promociji nije prisustvovala ni supruga čuvenog glumca, ipak je prijatelje pozdravila emotivnim pismom.

- Hvala svim ličnostima koje su mu posvetile dragocene priloge. Hvala Radmili Stanković i Goranki Matić, koje su maksimalno uložile sebe da se osmisli jedna divna monografija, jedna izuzetna knjiga. Knjiga koja će, verujem, mnogo značiti mladima jer je i svedočanstvo kako se naš glumački posao radi časno, kvalitetno, kako se i živi i voli kada se hoće, a kako je to Dragan i činio tokom svoje karijere. Bolest me je onemogućila da budem sa svima vama, da vam se lično obratim, ali upućujući vam ove iskrene reči punim srcem delim sa vama ovaj trenutak radosti. Voli vas vaša Milena Dravić - preneo je blic reči Milena Dravić.

Објава коју дели HANI DOMAZET (@hani.domazet) дана 18. Нов 2016. у 5:26 PST


Podsećamo, glumačkoj divi se zdravstveno stanje iskomplikovalo krajem prošlog leta kada je primljena na lečenje u Zemunsku bolnicu.

- Onako sam kako moram. Oporavak ide svojim tokom, sporo, ali ide - izjavila je tada za magazin “Glorija”

Komentari. (0)

Loading