Mila Jovović: Nekada lepotica, danas jedva prepoznatljiva (foto)

Autor:

20.09.2017 16:46

Foto:

Foto:



Godine nisu bile blagonaklone prema Mili Jovović, zvezdi akcionih filmova i bivšoj supruzi francuskog reditelja Lika Besona. Nekadašnji top-model koji je suvereno vladao modnim pistama i glumica koja je svojom lepotom mamila uzdahe muškaraca širom sveta, u 42. godini izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Za razliku od većine svojih koleginica koje su imale uspešne karijere i u svetu mode i filma, poput Sindi Kraford i Klaudije Šifer koje su čak starije od nje, a izgledaju gotovo bolje nego u danima najveće slave, ovoj brineti nije pošlo za rukom da zadrži nešto od nekadašnjeg glamura.

Prkosi zakonima prirode: Zanosna Klaudija Šifer ostavila sve bez daha na premijeri u Londonu (foto)

Jovović su papraci prekjuče uslikali na aerodromu u Los Anđelesu a, naravno, slike su se brzinom svetlosti pojavile na internetu.

Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje i što se najviše komentarisalo nije bila njena vanvremenska lepota, već torba!

Korisnici društvenih mreža jedva da su prepoznali ko je na slikama, ali zato je većina bila oduševljena XL teksas torbom poznatog brenda Šanel.

Ovaj luksuzni komad staje 5.500 dolara, za razliku od ostatka glumičinog autfita koji je izgledao potpuno obično, pa čak i jeftino...

Maja Gašić

Autor