Mesec dana nakon porođaja, Sanja Beštić Berisavac dovela ćerkicu u Beograd

Autor:

18.03.2017 16:29

Foto:

Foto:



Pozorišna rediteljka Sanja Beštić (34) koja živi i radi u Njujorku, porodila se pre nešto više od mesec dana i na svet donela devojčicu ljupkog imena - Iva.

Sanja Beštić Berisavac: Dnevnik zadovoljne trudnice

Ponosna mama i otac Vladimir Berisavac su nestrpljivo čekali rođenje svoje princeze koju, kako su otkrili u nedavnom intervjuu za Gloriju, nameravaju da vaspitavaju u duhu kosmopolitizma, prenoseći joj najbolje iz srpske i američke tradicije.

– Moj suprug Vladimir je veoma temeljan, voli da bude informisan o svemu, a pogotovo o tako važnim stvarima kao što je početak novog životnog razdoblja koje počinje rođenjem deteta. Moram priznati da se isprva on mnogo više bavio istraživanjem o održavanju trudnoće i roditeljstvu. Kao osobe koje imaju aktivan život u svakom smislu, namera nam je da i beba prati naš tempo.

Kao svaki skladan par koji se o svemu dogovara, tako su se rediteljka i njen suprug još pre rođenja bebe usaglasili oko imena.

- Kada smo saznali pol deteta, razmislili smo o opcijama. Posle nekoliko dana dala sam predlog s kojim se Vladimir složio - ispričala je Sanja pred porođaj za Gloriju.

Nakon mesec dana, pošto su prve "bebeće muke" prošle, a popustili strah i neizvesnost tipični za sve "nove" roditelje, došlo je vreme da Iva napusti Njujork i upozna rodni grad svojih roditelja.

Na svom Fejsbuk profilu, rediteljka je objavila nekoliko fotki Ivine prve posete Beogradu, pa čak i prvi odlazak u igraonicu na jednu važnu rođendansku žurku!

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading