Marko Bulat: Jedva čekamo da stigne Sava

Autor:

17.02.2019 19:43

Foto:

Foto:



Osim što su odabrali ime za sina koji će se roditi u martu, pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija pripremili su kćerke Sofiju i Doroteu za dolazak novog člana porodice

Pevač Marko Bulat (45) i njegova supruga Marija (33) s velikim nestrpljenjem čekaju mart i rođenje prvog sina, koji će uz kćerke, Sofiju (11) iz Marijinog prvog braka, i Doroteu, koja će 17. februara napuniti dve godine, upotpuniti njihovu porodičnu sreću. Vest o novoj trudnoći nije ih uplašila, iako je Marija Doroteu donela na svet u 27. nedelji, zbog čega je beba više od dva meseca provela u inkubatoru.

Marija i Marko Bulat o danima strepnje kraj inkubatora: Dorotea je božji dar

- Oboje smo strepeli dok Marija nije ušla u 28. nedelju trudnoće. Kad prođeš sve ono što smo mi prošli dok je Dorotea bila u bolnici, sasvim drugačije gledaš na život. Ako doživiš neki težak trenutak ili pomisliš da ti je loše, samo se prisetiš onoga što si preživeo, šta je sve moglo da se desi, i shvatiš da nemaš pravo na mrzovolju, bedačenje i neku ispraznu priču - kaže pevač.

Marko ističe da ima i zanimljivu priču vezanu za naslednika.

Marija i Marko Bulat: Stiže sin, nema lepšeg poklona

- Iskreno, ja sam i za Doroteu mislio da je sin. Imao sam sreće da upoznam starca Savu Studentičkog, savremenika patrijarha Pavla. S prijateljicom sam mu odlazio u posete u Kragujevac, gde se oporavljao posle loma kuka. On je bio vrlo pronicljiv i jednom prilikom mi je rekao da ću imati više dece i da ću dobiti sina. Mariju tada nisam poznavao i sve to mi je delovalo neobično. Zavetovao me je da kad dobijem sina, detetu dam ime Sava, po njemu. I božja promisao se ispunila. Kad je Marija prošli put zatrudnela, mislio sam da će nam se roditi sin. Stigla je Dorotea i zbog toga smo neizmerno srećni. Sada se radujemo što će nam se uskoro pridružiti Sava. Obistinile su se reči starca Save. Žalim jedino što Marija nije mogla da uživa. Pošto je trudnoća visokorizična, plaši se maltene svakog pokreta, a kad god odemo kod lekara, svi je puste kući uz uputstvo da miruje. Ne može mnogo da šeta, da jede ono što tog trenutka poželi, da se opusti i uživa, kao ni da se naspava.

MAMINA MAZA

Marija priznaje da ne sme naglas ni da izgovori da jedva čeka porođaj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zona 4420 (@zona4420) дана 19. Феб 2016. у 1:59 PST

Marko Bulat: Dirljivo obećanje ćerki nakon incidenta

- Kad se beba mrda, onda mi je lepo. Starija kćerka Sofija ima razumevanja i pomaže mi, kao i moja majka Biljana, koja je kod nas svakodnevno. Ona je tu kad Marko mora da obavi svoje poslove, pošto ne žele da me ostavljaju samu. Teško mi je što zavisim od Marka i mame, ali ne smem da se naprežem, pa ne mogu ni Doroteu da podignem. Ona je po svemu tatina kćerka, mnogo liči na njega, a Sava će da bude mamin sin. Da konačno razumem majke koje imaju sinove, pošto kažu da je to posebna vrsta povezanosti, baš kao i kad su u pitanju očevi i kćerke.

Devojčice su uzbuđene što će uskoro dobiti brata.

- Dorotea je još mala da bi shvatila šta se dešava, a Sofija se veoma raduje i jedva čeka da ponovo postane starija sestra. Ona brine i o sestri i o mami, hoće da pomogne i posluša sve što treba. Marko i ja smo im potpuno posvećeni, i zaista nema veće sreće nego da gledaš kako ti deca rastu iz dana u dan - otkriva Marija.

Pevač upravo završava novi album, koji će predstaviti publici u aprilu. Za pesmu s njega snimio je i novi spot “Magija”. Uporedo s tim pravi ikone.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Pink.rs (@pink.rs) дана 21. Дец 2018. у 5:04 PST

- Slikanje ikona me smiruje i ispunjava velikim zadovoljstvo. Radeći likove svetaca osećam veliko strahopoštovanje. Ikona zahteva savršenstvo, traži od umetnika maksimum. I ne mogu da kažem da je gotovo a da znam da sam mogao da dodam još nešto. Toga ne bi trebalo da bude ni u jednoj umetnosti, ni u slikanju, ni u muzici. Ravnodušnost te kao umetnika vodi u propast - konstatuje Marko Bulat.