Marija Veljković čeka treće dete

Autor:

15.09.2016 12:04

Foto:

Foto:



Ekipa popularnog kviza "Slagalica" ima razloga za slavlje. Nakon što je juče objavljeno da se u tim vraća voditeljka Kristina Radenković nakog pola godine odsustva zbog porođaja, njena koleginica Marija Veljković (33) je objavila da je trudna. I to po treći put!

Lepa voditeljka i glumica sa suprugom Milanom Milovanovićem (37) ima već devojčicu i dečaka, Rosu i Đuru, a ova treća trudnoća je došla neplanirano.

#bioskop #premijera #izlazak konacno :))

A photo posted by Marija Veljkovic (@marija.veljkovic) on Sep 9, 2016 at 6:44am PDT


Roditelji su presrećni zbog dolaska prinove, a Marija se oseća odlično.

- Beba je dobro, idem redovno na preglede, doktorka je rekla da nosim bebu „zmajića“ ili “zmajče“, kako ga je nazvala. Đura i Rosa su se obradovali, mada mi se ne čini da su potpuno svesni šta nas čeka, iako idu sa mnom na kontrole i znaju da će dobiti brata ili sestru - rekla je Marija za Alo.

Prvih par meseci Marija nije ni znala da je trudna, sve dok nije otišla kod lekara.

- Ušla sam u peti mesec, ali se još stomak ne vidi. A još divnije mi je što se ja lepo osećam. Prošle su prve mučnine - izjavila je voditeljka za Pulsonline.

Ona je prvih pet meseci trudnoće bila pred kamerama "Slagalice" a da niko nije primetio  da je trudna.

Voditeljka koja je nedavno izdala knjigu "Trudnoća je dar", svojevrsni vodič za trudnice u kojoj daje praktične odgovore na brojna pitanja koja interesuju buduće mame, radiće na televiziji i u pozorištu sve dok joj to trudnoća bude dozvoljavala.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading