Marija Srećković Savić bila je na pragu razvoda, a sada tvrdi: Ljubav je lek za sve

Autor:

03.02.2017 11:06

Foto:

Foto:



Fitnes šampionka i poznati glumac uživaju u svom braku, iako su pre nešto više od dve godine bili na pragu razvoda.

Marija Srećković Savić, naša najuspešnija fitnes takmičarka i supruga glumca Aleksandra Srećkovića Kubure, otkako se po drugi put porodila 2012. godine, u potpunosti se posvetila porodici i retko je pojavljivala u javnosti.

Romana Panić: U božijim rukama je da li ćemo naći pravog partnera i dobiti dete

Ono što je pre pet godina sve oduševilo bila je odluka da posle 17 godina braka Marija rodi još jednu bebu. Tako je na svet došao Vanja, sada petogodišnjak, a njemu se tada najviše obradovao 17 godina stariji brat Aleksa. Marija je otkriva svoje male tajne sreće i uspeha. Pored posla, porodice, Marija, izgleda, sada ima vremena i za večernje izlaske.

- Da li ste me u poslednje vreme viđali negde? Ne! Ovo je retkost - kaže sa osmehom i dodaje:

- Ne želim da zvuči da mi je dete izgovor, jer nije, ali ja zaista volim da provodim sa detetom mnogo vremena. Naravno da se uželim druženja, a pošto je to retko, onda više i prija kada se desi - kaže Marija za Blic.

Maja Volk: Mom partneru bi na poetičnosti pozavideo i Džejms Džojs

A pre dve godine bila je pod lupom javnosti jer je isplivala priča o Aleksandrovoj prevari, pa se pisalo i to da je došao kraj njihovom braku. Ipak, ona je ostala zatvorena za komentare, čak i onda kada se priča okrenula, kada se pisalo da je suprugu "oprostila prevaru"

- Ljudi su me kritikovali što ne pridajem tome previše pažnje. Mnogo mi više znači da se priča o rezultatima, o nečemu što smo uradili. Privatno uvek ode u neku drugu krajnost, sve je to u današnje vreme pomešano, znam ja to... Ostala sam pri tome da nijednu izjavu nisam dala o tome ni tada, pa neka tako i ostane - priča Marija i dodaje:

- Mnogo cenim i volim sebe i znam šta sam postigla i ne može niko to da mi oduzme. Nikakvim pričama ni gestovima. Bila je to prolazna faza. Ružna, naravno, ali mislim da svako to mora da prođe. Namerno ili ne, ne znam. Svako može da priča o tome šta hoće, ali ja se nisam izjašnjavala. Ako smo iskreni i realni u životu, znamo da materijalne stvari mogu u danu da nestanu. Ako nam je samo to sreća, onda nešto ne valja. Ali ako smo emotivno ispunjeni, možemo sve! Možemo da odemo na kraj sveta! Ljubav je lek za sve

Da li suprug ponekad unese u kuću ulogu koju trenutno igra?

Andrija Milošević o braku i bebi: Kao i svi Balkanci, voleo bih da prvo bude muško

- Glumcima je verovatno to i potrebno, da malo ostanu u liku koji igraju i kad izađu sa proba... Prošle i pretprošle sezone imao je dosta teške uloge, bila je malo mračna atmosfera, ali bilo mi je sve jasno kada sam videla predstave. Jer ne pričamo mi puno o poslu... Ne znam nikada šta priprema. Ali ako peva po kući, onda znam da je mjuzikl. Kada pogledam predstave, onda shvatim šta sam i zašto preživljavala. Najviše volim kada radi mjuzikle!

Komentari. (0)

Loading